سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات مخرب طوفان بر سکونتگاههای انسانی و راهکارهای کاهش آسیب پذیری

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,434

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DMHSE02_093

Index date: 10 July 2015

اثرات مخرب طوفان بر سکونتگاههای انسانی و راهکارهای کاهش آسیب پذیری abstract

مخاطرات طبیعی از جمله طوفان ها پدیده هایی هستند که موجب تعادل چرخه حیات این کره خاکی می گردند و آنچه که این مخاطرات را تبدیل به فاجعه می کند،برخورد انها با جوامع آسیب پذیر و یا عدم آمادگی لازم در برخورد با اینگونه مخاطرات می باشد.ساخت و ساز ناامن درمناطق پرخطر، افزایش تراکم جمعیتی در مناطق ساحلی، سرعت بالا در شهرنشینی ، تغییر در سبک زندگی، فرسایش و پست بودن محیطی و نا اگاهی مردم، از دلایل آسیب پذیری سکونتگاههای انسانی می باشد.هدف اصلی این تحقیق شناخت طوفان و علل پیدایش آن و اثرات مخرب آن بر سکونتگاههای انسانی وهمچنین ارائه تمهیدات لازم معماری و شهرسازی ، جهت کاهش آسیب پذیری شهرها و مجتمع های زیستی است.روش تحقیق در این زمینه،به صورت مروری بر تجارب کشورهای دیگر در رابطه با مدیریت و کاهش آسیب پذیری سکونتگاههای انسانی در هنگام مواجهه با طوفان بوده است که از طریق بررسی اسناد و مدارک مکتوب و سایتهای معتبر اینترنتی به انجام رسیده است .در پایان به ارائه ملاحظات عمومی طراحی معماری درخصوص پوشش ساختمان،دیوارها،پی و فنداسیون و جزییات نظیربازشوها ،راهکارهایی جهت اصلاح و تقویت فضاهای موجود و همچنین راهکارهای شهرسازی نظیراحداث مراکز چند منظوره که بتوان از این مکانها به هنگام سانحه به عنوان پناهگاه استفاده نمود و احداث ساختمانها به شیوه هسته مرکزی با جهت گیری مورب در مقابل خط ساحلی و ساخت موانع فیزیکی (طبیعی،مصنوعی) مانند سدهای آبی ،تپه های خاکی پرداخته ایم واقداماتی مانند کنترل فرسایش خاک و کنترل رسوب، حفظ درختان و درختچه ها به طوری که بیشتر در برابر باد مقاومت کنند، حفاظت از به جریان افتادن آب، مدیریت رویشی، ومحافظت ازتالاب ها و آموزش و آگاهی عمومی از موارد ضروری است که باید در تمهیدات مدیریتی در نظر گرفته شود.

اثرات مخرب طوفان بر سکونتگاههای انسانی و راهکارهای کاهش آسیب پذیری Keywords:

طوفان- سکونتگاههای انسانی-کاهش آسیب پذیری -معماری و شهرسازی

اثرات مخرب طوفان بر سکونتگاههای انسانی و راهکارهای کاهش آسیب پذیری authors

افسانه دوستی

دانشجوی کارشناسی ارشد بازسازی پس از سانحه دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی

نعیمه اسدیان زرگر

دانشجوی کارشناسی ارشد بازسازی پس از سانحه دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
FEMA P-320, (August 2008), " Taking Shelter From the Storm", ...
The Federal Response To Hurricane Katrina Lesson Learned, (February 2006) ...
Hurricane Sandy FEMA After-Action Report , (July 2013) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرات مخرب طوفان بر سکونتگاههای انسانی و راهکارهای کاهش آسیب پذیری" توسط افسانه دوستی، دانشجوی کارشناسی ارشد بازسازی پس از سانحه دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی؛ نعیمه اسدیان زرگر، دانشجوی کارشناسی ارشد بازسازی پس از سانحه دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طوفان- سکونتگاههای انسانی-کاهش آسیب پذیری -معماری و شهرسازی هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1434 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مخاطرات طبیعی از جمله طوفان ها پدیده هایی هستند که موجب تعادل چرخه حیات این کره خاکی می گردند و آنچه که این مخاطرات را تبدیل به فاجعه می کند،برخورد انها با جوامع آسیب پذیر و یا عدم آمادگی لازم در برخورد با اینگونه مخاطرات می باشد.ساخت و ساز ناامن درمناطق پرخطر، افزایش تراکم جمعیتی در مناطق ساحلی، سرعت بالا ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی طوفان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات مخرب طوفان بر سکونتگاههای انسانی و راهکارهای کاهش آسیب پذیری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.