سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی لرزه ای ساختمان های جداسازی شده ی پایه تحت اثر زلزله های حوزه ی نزدیک گسل

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,667

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE10_0039

Index date: 10 July 2015

ارزیابی لرزه ای ساختمان های جداسازی شده ی پایه تحت اثر زلزله های حوزه ی نزدیک گسل abstract

جداسازی پایه ی لرزه ای یک سیستم استهلاک انرژی است که پاسخ های لرزه ای یک سازه از قبیل شتاب ها و دیریفت های طبقه را کاهش می دهد. جداساز لرزه ای با دور کردن زمان تناوب سازه از زمان تناوب غالب زمین لرزه ها، پاسخ سازه و در نتیجه خسارات وارده را کاهش می دهد. از طرفی تاریخچه ی زمانی شتاب زلزله های حوزه ی نزدیک گسل، محتوای فرکانسی بالایی دارد. تحریکات شدید این زلزله ها که با دامنه ی بزرگ، پریود بلند و تحریکات پالس گونه مشخص می شوند، جابه جایی های بزرگ در جداساز ایجاد می کنند. در این تحقیق سعی می شود که جداسازی پایه ی ساختمان ها به عنوان راه حلی برای حفاظت آن ها در برابر این گونه زلزله ها بررسی شده و پاسخ های لرزه ای سازه های جداسازی شده، تحت اثر زلزله های حوزه نزدیک گسل، با استفاده از تحلیل های تاریخچه زمانی غیرخطی، مورد مطالعه قرار گیرد. همچنین، تاثیر مشخصات مخصوص رکوردهای نزدیک گسل شامل اثر جهت پذیری رو به جلو، پرتابی و بدون پالس روی عملکرد لرزهای مدل ها بررسی می شود.

ارزیابی لرزه ای ساختمان های جداسازی شده ی پایه تحت اثر زلزله های حوزه ی نزدیک گسل Keywords:

جداسازی پایه , زلزله های حوزه ی نزدیک گسل , تحلیل دینامیکی غیرخطی , اثر پرتابی (Fling-Step) , تاثیرجهت پذیری رو به جلو (Forward-Directivity)

ارزیابی لرزه ای ساختمان های جداسازی شده ی پایه تحت اثر زلزله های حوزه ی نزدیک گسل authors

سپیده حاصلی

کارشناس ارشدمهندسی عمران، گرایش سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مهدی پورشاء

استادیارگروه سازه، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

حسین نخستین فعال

کارشناس ارشدمهندسی عمران، گرایش سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
م. تهرانی زاده، م. رحیم باف زاده . صالح (1384) ...
Mayes R L and Naeim F (2001) "Design of Structures ...
Naeim F and Kelly j.M (1999) "Design of Seismic Isolated ...
Kalkan E and Kunnath S K (2006) Effects of Fling ...
American Society of Civil Engineers (ASCE) [2010] ::Seismic design requirements ...
AISC. Seismic Provisions for Structural Steel Buildings, Chicago, IL, 2010. ...
Kilar V and Koren D (2009) Simplified inelastic seismic analysis ...
Michaud D and Leger P (2013) Ground motions selection and ...
Jangid, R.S and Kelly J.M (2001) Base isolation for near-faul ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی لرزه ای ساختمان های جداسازی شده ی پایه تحت اثر زلزله های حوزه ی نزدیک گسل" توسط سپیده حاصلی، کارشناس ارشدمهندسی عمران، گرایش سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ مهدی پورشاء، استادیارگروه سازه، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ حسین نخستین فعال، کارشناس ارشدمهندسی عمران، گرایش سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداسازی پایه، زلزله های حوزه ی نزدیک گسل، تحلیل دینامیکی غیرخطی، اثر پرتابی (Fling-Step) ،تاثیرجهت پذیری رو به جلو (Forward-Directivity) هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1667 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداسازی پایه ی لرزه ای یک سیستم استهلاک انرژی است که پاسخ های لرزه ای یک سازه از قبیل شتاب ها و دیریفت های طبقه را کاهش می دهد. جداساز لرزه ای با دور کردن زمان تناوب سازه از زمان تناوب غالب زمین لرزه ها، پاسخ سازه و در نتیجه خسارات وارده را کاهش می دهد. از طرفی تاریخچه ی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی لرزه ای ساختمان های جداسازی شده ی پایه تحت اثر زلزله های حوزه ی نزدیک گسل با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.