سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و ارزیابی کاربرد سیستم های جداسازی پایه ترکیبی در عملکرد لرزه ای سازه ها

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,004

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE10_0482

Index date: 10 July 2015

بررسی و ارزیابی کاربرد سیستم های جداسازی پایه ترکیبی در عملکرد لرزه ای سازه ها abstract

سیستم جداساز لرزه ای به عنوان یک روش کنترل غیر فعال در کاهش پاسخ سازه ها در برابر زلزله، ضمن جذب بخشی از انرژی ورودی ناشی از زمین لرزه، با جابجا نمودن زمان تناوب ارتعاش اصلی سیستم از پریود های حاوی انرژی زمین لرزه فاصله گرفته و پاسخ لرزه ای سازه را کاهش می دهد. در این مقاله با مدل سازی یک ساختمان چهار طبقه بتن آرمه، سه سیستم جداسازی لرزه ای به صورت جداگانه و در ترکیب با یکدیگر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته اند. در این تحقیق با استفاده از تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی و تحت تحریک شتاب نگاشت های متفاوت مقادیر شتاب و جابجایی برای سیستم های جداسازی مجزا و ترکیبی با یکدیگر مقایسه و در قالب جداول و نمودار هایی ارایه شده است. همچنین در این مقاله اثرات قرار گرفتن جداگر های لغزشی در ترکیب با جداساز های الاستومری بررسی شده است. در نهایت نتایج تحقیق نشان می دهد که ترکیب مناسب سیستم های جداسازی لرزه ای متناسب با ویژگی های آنها، ضمن کاهش بیشتر پاسخ سازه نسبت به سیستم های جداسازی یگانه بهینه می باشد

بررسی و ارزیابی کاربرد سیستم های جداسازی پایه ترکیبی در عملکرد لرزه ای سازه ها Keywords:

بررسی و ارزیابی کاربرد سیستم های جداسازی پایه ترکیبی در عملکرد لرزه ای سازه ها authors

مسعود نکویی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

علی معین الدینی

دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

سبحان رستمی

دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bozorgnia Y, Vitelmo V.B(2006). Earthquake engineering. From Engineering Seismology to ...
Ronald L Mayes and Farzad Naeim, (2000), Design of Structures ...
Soong TT., Dargush G.F. (1997), Passive Energy Dissipation System in ...
Kelly JM., (1986), A seismic Base Isolatio. Review _ Bibliography, ...
Kelly J.M, Farzad N. (1999), Design of seismic isolated structures. ...
Victor Zayas, Stanley Low, Luis bozo, Stephen Mahin, 1989. Feasibility ...
Trevor and Kelly (2001). Base Isoolation of S tructures -Design ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و ارزیابی کاربرد سیستم های جداسازی پایه ترکیبی در عملکرد لرزه ای سازه ها" توسط مسعود نکویی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ علی معین الدینی، دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ سبحان رستمی، دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداسازی پایه، جداسازی ترکیبی، جداساز الاستومری، جداساز لغزشی، عملکرد لرزه ای هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1004 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیستم جداساز لرزه ای به عنوان یک روش کنترل غیر فعال در کاهش پاسخ سازه ها در برابر زلزله، ضمن جذب بخشی از انرژی ورودی ناشی از زمین لرزه، با جابجا نمودن زمان تناوب ارتعاش اصلی سیستم از پریود های حاوی انرژی زمین لرزه فاصله گرفته و پاسخ لرزه ای سازه را کاهش می دهد. در این مقاله با مدل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و ارزیابی کاربرد سیستم های جداسازی پایه ترکیبی در عملکرد لرزه ای سازه ها با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.