تعیین درجه اهمیت و اولویت زیر ساخت های استراتژیک از منظر دفاع غیر عامل با تأکید برفرودگاههای غیر نظامی نمونه موردی: فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره)
Publish place: 10th International Congress on Civil Engineering
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,175
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICCE10_0583
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
Abstract:
بهکارگیری دفاع غیر عامل بهمنظور مقابله با تهدیدات، موضوعی بنیادی است که وسعت آن تمامی زیرساختهای حیاتی، حساس و مهم کشور را دربرگرفته و حفظ امنیت ملی به نحو چشمگیری وابسته به موضوع یاد شده میباشد. تجارب حاصله از جنگهای اخیر مؤید این نظر است که ثقل توجه کشور مهاجم به انهدام مراکز حیاتی و حساس کشور مورد تهاجم است و لذا مراکزی که در این زمره قرار بگیرند اهداف جذابی برای مهاجمین محسوب می شوند و در صورت آسیب به آنها خسارت کلان و قابل توجهی تحمیل خواهد شد که این امر موجب تزلزل در امنیت ملی و ایجاد بحرانهای سیاسی اجتماعی خواهد شد. - به طور کلی زیرساختهای دارای اهمیت همچون شبکه حمل و نقل هوایی به دلیل اینکه تداوم بخش عملکرد بسیاری از فعالیت های ملی و فراملی هستند دارای پتانسیل قرار گرفتن در معرض تهدیدات دشمن هستند. این موضوع در خصوص فرودگاه بین المللی امام خمینی ره به دلیل عملکرد منحصر به فردآن اولویت مضاعفی دارد . در این راستا این مقاله به تعیین درجه اهمیت و اولویت زیرساختهای ملی میپردازد و نمونه موردی انتخاب شده فرودگاه بین المللی امام خمینی ره میباشد. برای انجام این پژوهش با مطالعه و بررسی روشهای مختلف ارزیابی درجه اهمیت واولویت، در ابتدا به استخراج و معرفی شاخصهای تعیین درجه اهمیت زیرساخت ها و وزن دهی بوسیله نرم افزار ExpertChoice1.1 پرداخته شد و سپس با استفاده از روش ماتریسی تعیین مراکز ثقل، پرسشنامهای تنظیم و توزیع و گردآوری گردید و در انتها با توجه به نتایج حاصل از نظرات جامعه خبرگان تحقیق، درجه اهمیت و اولویت نمونه موردی انتخاب شده تعیین و نتایج حاصل شده مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت
Keywords:
Authors
غلامرضا جلالی
عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی
فتح الله شمسایی
دانش آموخته دوره دکتری مدیریت راهبردی پدافند غیر عامل دانشگاه عالی دفاع ملی
محسن ساسانی
دانش آموخته دوره دکتری مدیریت راهبردی پدافند غیر عامل دانشگاه عالی دفاع ملی
محمدحسن عطایی
دانشجوی کارشناسی ارشد پدافند غیر عامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :