سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات تنش قطع آب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 581

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPCM02_100

Index date: 10 July 2015

اثرات تنش قطع آب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه abstract

در این آزمایش اثرات تنش قطع اب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه، دو رقم گلرنگ فرامان و گلدشت، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و به صورت کرت های دوبار خرد شده در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج اجرا شد، عامل اصلی، تنش آبی در سه سطح شامل شاهد با آبیاری کامل ((a(1، قطع آبیاری در مرحله گلدهی ((a(2) و قطع آب در مرحله پرشدن دانه ((a(3)، عامل فرعی، رقم در دو سطح شامل فرامان ((b(1) و گلدشت ((b(2) و عامل فرعی فرعی، آرایش کاشت در دو سطح یک ردیفه ((c(1) و دو ردیفه ((c(2) بود. با توجه به نتایج به دست آمده در این آزمایش، عملکرد گل در شرایط قطع آبیاری در مرحله گلدهی، بیشتر می باشد و نیز رقم فرامان عملکرد گل بیشتری نسبت به رقم گلدشت داشت و آرایش کاشت دو ردیفه عملکرد بیولوژیک بیشتری نسبت به آرایش کاشت یک ردیفه داشته است. همچنین قطع ابیاری در مرحله دانه بندی، شاخص برداشت بیشتری داشته و رقم فرامان، شاخص برداشت بیشتری نسبت به رقم گلدشت داشت.

اثرات تنش قطع آب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه Keywords:

اثرات تنش قطع آب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه authors

ندا غیاثی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (زراعت)، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

اسعد رخزادی

استادیار، دکترای تخصصی زراعت، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

عبدالرحمان رحیمی

استادیار، دکترای تخصصی گیاهان دارویی، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اپورداد، س. س. علیزاده، خ.، عزیزی نژاد، _ شریعتی، ع. ...
دانشگه‌آاد اسلامی واحد سنندج 19 اسفند 1393 ...
آزینلی، . 1378. گلرنگ (شناخت، تولید و مصرف) انتشارات دانشگاه ...
افیلی زاده، ی. 1370. بررسی و ارزیابی صفات کمی و ...
Nabipour, M., Meskarbashee, M., Yousefpour, H. 2007. The effect of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرات تنش قطع آب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه" توسط ندا غیاثی، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (زراعت)، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج؛ اسعد رخزادی، استادیار، دکترای تخصصی زراعت، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج؛ عبدالرحمان رحیمی، استادیار، دکترای تخصصی گیاهان دارویی، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی آلودگی های محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیومس گلرنگ، تولید گل، قطع آبیاری هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 581 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این آزمایش اثرات تنش قطع اب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه، دو رقم گلرنگ فرامان و گلدشت، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و به صورت کرت های دوبار خرد شده در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج اجرا شد، عامل اصلی، تنش آبی در سه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات تنش قطع آب بر تولید گل و بیومس گلرنگ در الگوهای کاشت یک و دو ردیفه با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.