سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکان یابی احداث سدهای اصلاحی توری سنگی (گابیون) با روش ارزیابی چند معیاره مکانی (مطالعه موردی لکان)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 858

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISLS01_026

Index date: 10 July 2015

مکان یابی احداث سدهای اصلاحی توری سنگی (گابیون) با روش ارزیابی چند معیاره مکانی (مطالعه موردی لکان) abstract

مدیریت وبرنامه ریزی برای استفاده بهینه ازسازه های آبخیزبویژه سدهایگابیونی درمناطق خشک ونیمه خشک که باهزینه های فراوان همراه است مدیران را برآندارد که بهترین مکان ها را برای احداث اینگونه سدهاانتخاب نمایندتاضمن کاهش سیلخیزی ،کاهش فرسایش ورسوب،تغذیه سفره های آب زیرزمینی دراحیای مراتع وکاهشبیابان زایی موثرباشد.به دلیل تعددعوامل،نیازمند استفاده ازرایانه وسیستم اطلاعاتجغرافیایی وعدم وجود یک راه ریاضی ومنطقی به منظور اولویت بندی عملیات اجرایی اینسازه هاماازمدل تصمیم گیری یاارزیابی چندمعیاره مکانی (SMCE) وتلفیق لایه هایاطلاعاتی استفاده می کنیم.که حوزه آبخیزلکان دراستان مرکزی می باشدکه ازمدل درختیترکیب عوامل مکانی طبیعی، اقتصادی و محدودیتهای مکانی استفاده شد . همه عواملاستانداردسازی و سپس وزن عوامل نیز با مقایسه زوجی در روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP) یا به طور مستقیم و با دخالت دادن نظرساکنین و کارشناسان مربوطه،مشخصشدوتلفیق لایه های عوامل با ارزیابی چند معیاره مکانی انجام شدونقشه خروجی بهصورت اولویت بندی مکانی احداث سدهای توری سنگی درحوزه آبخیزمشخص شدواینمدل ارائه شده برای برنامه ریزی مکانیابی سریع ودقیق احداث سدهادرحوزه هایآبخیزپیشنهاد می گردد.

مکان یابی احداث سدهای اصلاحی توری سنگی (گابیون) با روش ارزیابی چند معیاره مکانی (مطالعه موردی لکان) Keywords:

مدل تصمیم گیری چند معیاره , سدهای اصلاحی , لکان , AHP

مکان یابی احداث سدهای اصلاحی توری سنگی (گابیون) با روش ارزیابی چند معیاره مکانی (مطالعه موردی لکان) authors

علی اکبر جمالی

استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

ابوالقاسم دشتی خویدکی

دانشجوی ارشدسنجش ازدورو - GIS ،آزاد اسلامی واحد یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جمالی وهمکارانتحلیل چندمعیاره مکانی (SMcE)وفنون تصمیم گیری دراولویت بندی حوزه ...
جمالی مکان یابی زمین لغزش درحوزه آبخیبااGوفنون تصمیم گیری(مطالعه موردی:حوزه ...
محبوبه سلطانی وهمکاران اثراحداث سدهای اصلاحی برکاهش دبی اوج سیلاب ...
مسلم چابک پدالچی وهمکاران, مکانیابی احداث سدهای خاکی کوچک درمناطق ...
جمالی وهمکاران تعیین واولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب ...
Ianni, E., (2007) Integrated assessment of eco-social systems: thecase study ...
Sharifi , M.A. and Vasilios, R.(2003). Site selection for waste ...
Jamali, A.A. and Abdolkhani, A. (2009) Preparedness Against Landslide Disasters ...
Jamali, A.A. and Abdolkhani, A. 2009. Preparedness Against Landslide Disasters ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکان یابی احداث سدهای اصلاحی توری سنگی (گابیون) با روش ارزیابی چند معیاره مکانی (مطالعه موردی لکان)" توسط علی اکبر جمالی، استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد؛ ابوالقاسم دشتی خویدکی، دانشجوی ارشدسنجش ازدورو - GIS ،آزاد اسلامی واحد یزد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته تحلیل فضایی(سنجش از دور و GIS) در آمایش سرزمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل تصمیم گیری چند معیاره،سدهای اصلاحی،لکان، AHP هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 858 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت وبرنامه ریزی برای استفاده بهینه ازسازه های آبخیزبویژه سدهایگابیونی درمناطق خشک ونیمه خشک که باهزینه های فراوان همراه است مدیران را برآندارد که بهترین مکان ها را برای احداث اینگونه سدهاانتخاب نمایندتاضمن کاهش سیلخیزی ،کاهش فرسایش ورسوب،تغذیه سفره های آب زیرزمینی دراحیای مراتع وکاهشبیابان زایی موثرباشد.به دلیل تعددعوامل،نیازمند استفاده ازرایانه وسیستم اطلاعاتجغرافیایی وعدم وجود یک راه ریاضی ومنطقی به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکان یابی احداث سدهای اصلاحی توری سنگی (گابیون) با روش ارزیابی چند معیاره مکانی (مطالعه موردی لکان) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.