سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر اندازه نمونه بر رفتار ماسه مسلح با ژئوتکستایل

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,179

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GIC01_09

Index date: 3 December 2005

تأثیر اندازه نمونه بر رفتار ماسه مسلح با ژئوتکستایل abstract

در این پژوهش، مشخصات رفتاری ماسه مسلح با ژئوتکستایل در آزمایشگاه و با استفاده از دستگاه سه محوری مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور تعداد ١٦٠ آزمایش سه محوری فشاری بر روی نمونه های خشک ماسه غیر مسلح و مسلح با ژئوتکستایل انجام شد . در این مطالعه علاوه بر مشاهده تأثیر عوامل متعددی چون تعداد لایه های ژئوتکستایل، نحوه آرایش ژئوتکستایل و فشار دورگیر (Confining Pressure) اعمالی برروی رفتار ماسه مسلح با ژئوتکستا یل، آزمایشها با دو اندازه نمونه یکی به قطر ٣٨ میلیمتر و دیگری به قطر ١٠٠ میلیمتر انجام شد تا اثر اندازه نمونه (Size Effect) تعیین شود. نتایج این آزمایشها برای هر دو قطر نمونه نشان داد که وجود ژئوتکستایل باعث افزایش مقاومت بیشینه (Peak Strength) کرنش محوری در گسیختگی و نسبت مقاومت پس ماند (Residual Strength) یعنی نسبت مقاومت پس ماند به مقاومت بیشینه و کاهش اتساع (Dilation) میگردد. همچنین این نتایج نشان داد که گرچه اندازه نمونه تأثیری بررفتار نمونه های غیرمسلح ندارد ولی برای نمونه های مسلح با ژئوتکستایل موثر است و تأثیر ژئوتکستایل بر بهبود رفتار نمونه های مسلح به قطر ٣٨ میلی متر چشمگیرتر می باشد. این اثر با افزایش تعداد لایه های ژئوتکستایل بیشتر مشهود است.

تأثیر اندازه نمونه بر رفتار ماسه مسلح با ژئوتکستایل Keywords:

تأثیر اندازه نمونه بر رفتار ماسه مسلح با ژئوتکستایل authors

رضا نورزاد

استادیار دانشگاه زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Athanasopou los, G.A., (1993), «Effect of particle size on the ...
Broms, B. B., (1977), ،Triaxial tests with fabric - reinforced ...
Fukushima, S., Mochizuki, y., and Kagawa, K., (1988), *Strength characteristics ...
Gray, D.H., Al-Refeai, T., (1986), «Behaviour of fabric-vs. fiber-reinforced sand', ...
Head, K.H., (1986), ،Manual of soil laboratory testing?, Vol. 3, ...
McGown, A., Andrawes, K.Z. and Al-Hasani M.M., (1978), «Effect of ...
Vidal, M.H., (1978), ،.The development and future of reinforced earth?, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر اندازه نمونه بر رفتار ماسه مسلح با ژئوتکستایل" توسط رضا نورزاد، استادیار دانشگاه زنجان نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بهسازی زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آزمایش سه محوری، ژئوتکستایل، ماسه، خاک مسلح، اصلاح خاک هستند. این مقاله در تاریخ 12 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2179 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش، مشخصات رفتاری ماسه مسلح با ژئوتکستایل در آزمایشگاه و با استفاده از دستگاه سه محوری مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور تعداد ١٦٠ آزمایش سه محوری فشاری بر روی نمونه های خشک ماسه غیر مسلح و مسلح با ژئوتکستایل انجام شد . در این مطالعه علاوه بر مشاهده تأثیر عوامل متعددی چون تعداد لایه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر اندازه نمونه بر رفتار ماسه مسلح با ژئوتکستایل با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.