سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تثبیت خاک با استفاده از آهک در فرودگاه پارس

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,073

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GIC01_18

Index date: 3 December 2005

بررسی تثبیت خاک با استفاده از آهک در فرودگاه پارس abstract

فرودگاه عسلویه واقع در حاشیه ساحلی خلیج فارس حدود بیست سال قبل برای استفاده محدود هواپیماهای نظامی غیر سنگین ساخته شد . با برنامه وسیع استخراج گاز حوضه پارس جنوبی و ضرورت خدمات رسانی به این پروژه و توسعه منطقه، تطویل باند قدیمی بعنوان ط رحی عاجل در دستور کار قرار گرفت . از اهداف پروژه آن بود که بتوان آنرا در مدتی کوتاه برای پذیرش هواپیماهایی نظیر بوئینگ 747 و ایرباس آماده کرد.از تحقیقات صحرائی انجام شده در محل باند نتیجه شد که خاک بستر ضعیف بوده و سطح آبهای زیرزمینی نیز بعلت مجاورت با دریا بالا است .در این شرایط، باند قدیمی برای پذیرش هواپیماهای فوق، ضعیف ارزیابی و برای استفاده از آن تقویت روسازی باند ضروری دانسته شد. به منظور تقویت بستر بجای اقدام سنتی و متداول که همانا برداشتن خاک ضعیف، حمل مصالح مرغوب و جایگزینی آن با مصالح بستر موجود ا ست، روش تثبیت با آهک اختیار شد . این روش برای تقویت لایه های خاکی زیرین نیز به اجرا در آمد و برای تثبیت لایه های رویه از سیستم کف قیر و سیمان استفاده شد. عملیات اجرائی با استفاده از دستگاه تثبیت کننده خاک که اختلاط مواد با خاک را بصورت درجا و در ضخامت حداکث ر تا 50 سانتیمتر انجام میدهد صورت گرفت با این روش مقاومت سی بی آر خاک بستر از مقادیر بین 3-1 در تراکم 95% به بیش از 20 و مقاومت فشاری نمونه های مغزه گیری شده از لایه های تثبیت شده به حدود 30 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع رسید. آزمایشات مختلف روی لایه های تثبیت شده نشان داد که با استفاده از روش فوق باند فرودگاه پرتوانی اجرا و اهداف زیر نیز حاصل شده است: 1. استفاده از مصالح باند قدیمی موجب جلوگیری از آلودگی محیط زیست و صرفه جوئی در هزینه های پروژه شد.2. مدت زمان اجرای پروژه در مقایسه با اجرای روسازی با روشهای سنتی به کمتر از نصف تقلیل یافت. 3-ضخامت کل روسازی در مقایسه با روش معمول که همانا برداشتن مصالح باند قدیمی و استفاده از مصالح جدید است40% کمتر شد. دستگاه تثبیت کننده خاک WR2500 برای اولین بار در ایران در سال 1377 در فرودگاه عسلویه به کار گرفته شد.

بررسی تثبیت خاک با استفاده از آهک در فرودگاه پارس Keywords:

بررسی تثبیت خاک با استفاده از آهک در فرودگاه پارس authors

امیر کاووسی

عضو هیات علمی گروه راه و ترابری – دانشگاه تربیت مدرس

لیل هاشمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری – دانشگاه تربیت مدرس ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسین حاجی غفوری , 1377 , T.M.A Frobel «گزارش فنی ...
وزارت راه و ترابری (1377) گزارش فنی آزمایشگاه مکانیک خاک ...
A.A. Loudon and Partners Consulting Engineers, August (1995), «Cold in ...
E.J. Yoder & M.W. Witczak, (1975), *Principle of Pavement Design?, ...
G.A. Leonards, (1962), ،Foundation Engineering"*, U.S.A ...
:- Hans - F. Witer korn and Sibel Pamokcu, (1990), ...
Stabilization with cement and Lime?, State of he Art Review, ...
_ TMH1, Technical Re commendati on for Highways, (1985) Standard ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تثبیت خاک با استفاده از آهک در فرودگاه پارس" توسط امیر کاووسی، عضو هیات علمی گروه راه و ترابری – دانشگاه تربیت مدرس؛ لیل هاشمیان، دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری – دانشگاه تربیت مدرس ایران نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بهسازی زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تثبیت – خاک – آهک – فرودگاه – پارس – عسلویه هستند. این مقاله در تاریخ 12 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8073 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرودگاه عسلویه واقع در حاشیه ساحلی خلیج فارس حدود بیست سال قبل برای استفاده محدود هواپیماهای نظامی غیر سنگین ساخته شد . با برنامه وسیع استخراج گاز حوضه پارس جنوبی و ضرورت خدمات رسانی به این پروژه و توسعه منطقه، تطویل باند قدیمی بعنوان ط رحی عاجل در دستور کار قرار گرفت . از اهداف پروژه آن بود که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تثبیت خاک با استفاده از آهک در فرودگاه پارس با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.