سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اعتبار سنجی داده های بارش بدست امده از ماهواره TRMM به کمک ایستگاه های خودکار هواشناسی در آذرماه 86

Publish place: Geomatics 1387
Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,267

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO87_023

Index date: 7 October 2007

اعتبار سنجی داده های بارش بدست امده از ماهواره TRMM به کمک ایستگاه های خودکار هواشناسی در آذرماه 86 abstract

تخمین بارندگی بوسیله داده های ماهواره ای یکی از راهکارهای نوین تولید محصول بارش می باشد. این اطلاعات قبل از استفاده عملیاتی لازم است با اطلاعات زمینی مقایسه، اعتبار سنجی و تا حد امکان کالیبره شوند. در حال حاضر محصول های بارندگی بدست آمده از ماهواره TRMM بطور قابل ملاحظه ای در مطالعات هواشناسی بکار برده می شوند. در همین راستا ایستگاه های اعتبار سنجی گسترده ایی در سراسر جهان اقدام به اعتبار سنجی این داده ها می نمایند. در این مطالعه نیز با هدف معرفی این گونه اطلاعات و اعتبارسنجی اطلاعات تولید شده آن، اقدام به دریافت، پردازش و مقایسه بصری و آماری محصول بارش 3B42RT ماهواره TRMM با داده های بارش ایستگاه های سینوپتیک کشور برای آذرماه سال جاری گردید. نتایج بیانگر انطباق بالای هیستوگرام فراوانی مقادیر بارش ماهواره ای مبنا با مقادیر زمینی مبنا است . همچنین میزان همبستگی در این دسته اطلاعات درحدود 70% می باشد. لذا به نظر می رسد که با تلفیق اطلاعات بارش بدست آمده از داده های ماهواره ایی و زمینی می توان به تولید محصول جدید از بارش دست یافت، که به لحاظ زمانی و مکانی از دقت بالاتری نسبت به استفاده منفرد از هر یک از داده ها برخوردار می باشد.

اعتبار سنجی داده های بارش بدست امده از ماهواره TRMM به کمک ایستگاه های خودکار هواشناسی در آذرماه 86 Keywords:

اعتبار سنجی داده های بارش بدست امده از ماهواره TRMM به کمک ایستگاه های خودکار هواشناسی در آذرماه 86 authors

قاسم عسکری

کارشناسی ارشد زمین شناسی زیست محیطی، کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطا

سیدمهدی پورباقری

کارشناسی ارشد سنجش از دور و GIS ، کارشناس ماهواره سازمان هواشناسی کشور

زهرا مبارکی

کارشناسی ارشد اقلیم شناسی، کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، سازم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Kawanishi , T., Kuroiwa, H., Kojima , M., Oikawa , ...
Kummerow, C., Simpson, J., Thiele, O., Barnes, W., Chang, A. ...
Nazrul Islam, Md., Uyeda, H. 2006. Use of TRMM in ...
Nicholson, S. E., Some, B., Mccollum, J., Nelkin, E., Klotter, ...
Robinso, M., KulielT M. S.2000. Improvements to TRMM Ground Validation ...
Shimizu, S., Oki, _ Igarashi, T. 2001. Ground validation of ...
Zhao, L., R . Ferraro, an d D. M oore, ...
Chiang, Y.M., Hsu, K.L., Chang, F.J., Hong, Y., Sorooshian, S. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اعتبار سنجی داده های بارش بدست امده از ماهواره TRMM به کمک ایستگاه های خودکار هواشناسی در آذرماه 86" توسط قاسم عسکری، کارشناسی ارشد زمین شناسی زیست محیطی، کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطا؛ سیدمهدی پورباقری، کارشناسی ارشد سنجش از دور و GIS ، کارشناس ماهواره سازمان هواشناسی کشور؛ زهرا مبارکی، کارشناسی ارشد اقلیم شناسی، کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، سازم نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 87 و چهارمین همایش یکسان سازی نامهای جغرافیایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ماهواره ، بارش ، اعتبار سنجی ، TRMM ، سینوپتیک هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4267 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تخمین بارندگی بوسیله داده های ماهواره ای یکی از راهکارهای نوین تولید محصول بارش می باشد. این اطلاعات قبل از استفاده عملیاتی لازم است با اطلاعات زمینی مقایسه، اعتبار سنجی و تا حد امکان کالیبره شوند. در حال حاضر محصول های بارندگی بدست آمده از ماهواره TRMM بطور قابل ملاحظه ای در مطالعات هواشناسی بکار برده می شوند. در همین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اعتبار سنجی داده های بارش بدست امده از ماهواره TRMM به کمک ایستگاه های خودکار هواشناسی در آذرماه 86 با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.