سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جداسازی فعال شالوده ها با استفاده از ترانشه های مستطیلی توخالی

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,785

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GIC01_43

Index date: 3 December 2005

جداسازی فعال شالوده ها با استفاده از ترانشه های مستطیلی توخالی abstract

یکی از روشهای مؤثر به منظور محافظت از تجهیزات حساس و آسیب پذیر و نیز افراد از اثرات مضر امواج ارتعاشی تولید شده توسط پی ماشین آلات صنعتی استفاده از روش جداسازی است .در این روش با حفر یک ترانشه دور منبع ارتعاشی که انرژی آن در اعماق کم و لایه های سطحی توسط امواج سطحی از نوع رایلی (Rayleigh) منتقل می شود؛ از انتشار این انرژی جلوگیری می شود . در اکثر مطالعات تجربی و عددی انجام یافته در این زمینه تا کنون ترانشه های دایره ای و یا بخشی از دایره در نظر گرفته شده است . با توجه به مشکلات اجرایی در ساخت ترانشه های دایره ای ، در این مقاله کارآیی ترانشه های مستطیلی توخالی بصورت عددی مورد مطالعه قرار می گیرد.ترانشه و زمین اطراف آن با استفاده از روش عددی اجزاء محدود مدل میشود . خاک اطراف نیز بصورت یک محیط همسان با رفتار لزج-کشسان (visco-elastic)فرض می شود . ابتدا به منظورارزیابی دقت و اعتبار مدل عددی در نظرگرفته شده؛ یک مور د تجربی گزارش شده در متون فنی برای ترانشه دایره ای تو خالی با این روش مدل می شود. سپس به بررسی پارامتریک میزان کارایی ترانشه های مستطیلی در مقایسه با انواع توخالی پرداخته می شود.نتایج بدست آمده از این مقاله نشان میدهد که ناحیه محافظت شده در ترانشه های مست طیلی به یک فاصله در حدود 6 برابر طول موج رایلی(Lr) در نظر گرفته شده محدود می گردد. همچنین عمق بهینه و مؤثر در مورد ترانشه های مستطیلی در حدود 0/8 تا 1/0برابر Lr ا ست . نشان داده می شود که کارآیی ترانشه های مربعی در مقایسه با انواع مستطیلی بیشتر است . بالاخره طبق نتایج ارایه شده در این مقاله افزایش فرکانس ارتعاشات کارایی ترانشه را بهبود می بخشد.

جداسازی فعال شالوده ها با استفاده از ترانشه های مستطیلی توخالی Keywords:

جداسازی فعال شالوده ها با استفاده از ترانشه های مستطیلی توخالی authors

فردین جعفرزاده

استادیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جمالی فرد م.، " ایزولاسیون فعال شالوده ها با ترانشه ...
Das BM., *Principles of soil dynamics ", USA: PWS-KENT, 1993, ...
Woods R.D., «Vibration of soils and fo undation _ New ...
Ahmad S., Al-Hussaini T.M., *Simplified design for vibration screening by ...
Ahmad S., Al-Hussaini T.M.، Active isolation of machine foundation by ...
Ahmad S., Al-Hussaini T.M. Investigation on active isolation of machine ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جداسازی فعال شالوده ها با استفاده از ترانشه های مستطیلی توخالی" توسط فردین جعفرزاده، استادیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بهسازی زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله امواج رایلی ؛ جداسازی فعال ؛ مدلسازی عددی ؛ ترانشه های مستطیلی هستند. این مقاله در تاریخ 12 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1785 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روشهای مؤثر به منظور محافظت از تجهیزات حساس و آسیب پذیر و نیز افراد از اثرات مضر امواج ارتعاشی تولید شده توسط پی ماشین آلات صنعتی استفاده از روش جداسازی است .در این روش با حفر یک ترانشه دور منبع ارتعاشی که انرژی آن در اعماق کم و لایه های سطحی توسط امواج سطحی از نوع رایلی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جداسازی فعال شالوده ها با استفاده از ترانشه های مستطیلی توخالی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.