سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مدلهای فراکتالی در روستای تاریخی ابیانه

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 872

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEMARI02_030

Index date: 5 August 2015

بررسی مدلهای فراکتالی در روستای تاریخی ابیانه abstract

در این مقاله بر اساس پیوند بخشیدن معماری و علوم ریاضیات که از گرایشات نوین معماری معاصر است نشان می دهد شهر بومی مطابق همان قوانین سازماندهی شده است که در یک ارگانیسم بیولوژیکی مشاهده می شود . شناخت این ارگانیسم با استفاده از هندسه فراکتال که شاخه ای از علم ریاضیات است امکان پذیر می باشد و این هندسه الگوهای غنی و پیش بینی نشده از ساختار آنها به ما می دهد . این علم جدید از شناخت فرم که در چند سال اخیر ظهور یافته است ، معماری بومی ایران مورد بررسی قرار داده می شود . اجزاء فراکتالی را در معماری بومی که بر پایه هندسه اقلیدسی بنا گشته اند می توان در دو مرحله تجزیه و تحلیل کرد . مرحله اول در مقیاس بزرگ که بافت و فضاهای عمومی را شامل می شود و مرحله دوم در مقیاس کوچکتر، بیشتر به ساختمانهای خاص می پردازد . در این مقاله برای یافتن الگوهای فراکتالی در معماری بومی با واحد تحلیلی روستای ابیانه، مفاهیمی همچون درک بصری از آرایش فراکتالی ، سطح مشترک فراکتالی، تاثیر پذیری از محیط (مصالح، منظر و بافت )و همسانسازی فراکتالی و محاسبه بعد جعبه ای و معماری (روشی برای محاسبه بعد فراکتالی بافت )، تغییر مکان نقطه وسط (تبدیل کردن هندسه فراکتالی معابر نامنظم به هندسه اقلیدسی و قابل اندازه گیری ) و مورد بررسی قرار گرفته است . هدف مقاله این است که یک معماری «با طبیعیت فراکتال» را نشان دهیم و چگونه «ابزارهای فراکتال » می توانند در برخورد با اشیاء معین استفاده شوند و اینکه با چنین رویکردی ، چه نوع اطلاعاتی می تواند جمع آوری شود .

بررسی مدلهای فراکتالی در روستای تاریخی ابیانه Keywords:

بررسی مدلهای فراکتالی در روستای تاریخی ابیانه authors

مرتضی فتحی مقدم

کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Falconer , K, (1990) fractal geometry in architectue and design, ...
Nikos A. Salingaros, (2000), Complexity and Urban Coherence Jourmal of ...
Bovill carl, (1996) fractal geometry in architectue and design , ...
Batty, Michael and Longely.Paul(1994)Fractal cities (London, Academic Press) ...
Bovill carl (2000) "fractal geometry as design aid" journal for ...
Bovill carl, (2000) fractal calculations in vernacular architecture , proc ...
Nikos A. Salingaros and Debora Tejada, (Spring 2001), "Modularlity and ...
Nikos A. Salingaros (April 2003):Connecting the Fractal City" Keynote speech, ...
Lorenz Wolfgang "fractal and fractal architecture" venna2002, department planning and ...
Capo daniele (spring 2004) "the fractal nature of the architecture ...
Joye Yannick, (2007) Atentative Argument for the Inclusion of Nature ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مدلهای فراکتالی در روستای تاریخی ابیانه" توسط مرتضی فتحی مقدم، کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی چشم انداز نطنز در الگوی معماری و شهرسازی اسلامی در افق ۱۴۰۴ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هندسه فراکتال، آرایش فراکتال، بافت سنتی هستند. این مقاله در تاریخ 14 مرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 872 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله بر اساس پیوند بخشیدن معماری و علوم ریاضیات که از گرایشات نوین معماری معاصر است نشان می دهد شهر بومی مطابق همان قوانین سازماندهی شده است که در یک ارگانیسم بیولوژیکی مشاهده می شود . شناخت این ارگانیسم با استفاده از هندسه فراکتال که شاخه ای از علم ریاضیات است امکان پذیر می باشد و این هندسه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مدلهای فراکتالی در روستای تاریخی ابیانه با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.