سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی محدوده ی بهینه نهایی معدن طلای زرشوران با استفاده از داده های اکتشافی جدید

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,427

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IOPMC03_059

Index date: 19 September 2015

طراحی محدوده ی بهینه نهایی معدن طلای زرشوران با استفاده از داده های اکتشافی جدید abstract

کانسار طلای زرشوران یکی از ذخایر معدنی با ارزش کشور بوده که در گسترهی استان آذربایجان غربی و در محدودهشهرستان تکاب واقع شده است. این ذخیره که بزرگترین معدن طلای خاورمیانه محسوب می شود نیازمند توجهی عظیمجهت بهره برداری مناسب میباشد. از این رو، طراحی برنامهای برای استخراج بلوکهای پرعیار در ابتدا و نهایتاً بلوکهایکمعیار برای دستیابی به بیشترین ارزش خالص فعلی و در عین حال به تعویق انداختن زمان باطله برداری اهمیت بسزاییدارد. در این پژوهش با بروز نمودن مدل بلوکی زمین شناسی کانسار زرشوران در پی استفاده از دادههای اکتشافی جدید، وهمچنین به کمک نرم افزارهای Micromine و MATLAB و با استفاده از الگوریتم مخروط شناور سه بعدی برلانگ سعیبرآن شده است که پیت نهایی بصورت بهینه ای طراحی گردد. براساس یافته های حاصل از این بررسی، جهت دستیابی بهمحدودهی بهینه نهایی برداشت 173801 بلوک یکهزار متر مکعبی، معادل 277 میلیون تن روباره، ماده معدنی و کانسنگبی ارزش لازم است.

طراحی محدوده ی بهینه نهایی معدن طلای زرشوران با استفاده از داده های اکتشافی جدید Keywords:

الگوریتم مخروط شناور سه بعدی , محدوده بهینه نهایی , معدن طلای زرشوران , نرم افزارMicromine و MATLAB

طراحی محدوده ی بهینه نهایی معدن طلای زرشوران با استفاده از داده های اکتشافی جدید authors

وحید زارعیان جهرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه

جعفر عبدالهی شریف

دانشیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اصانلو، م. (1384). روش‌های استخراج معادن سطحی. جلداول، انتشارات دانشگاه ...
معرفی معدن طلای زرشوران. :zarshouran.irخ، .(1393/8/4) ...
هوسترولید، و.، کوچتا، م. (1383). طراحی و برنامه ریزی معدن ...
Hustrulid, W., Kuchta, M. (1995). Open Pit Mine Planning & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی محدوده ی بهینه نهایی معدن طلای زرشوران با استفاده از داده های اکتشافی جدید" توسط وحید زارعیان جهرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه؛ جعفر عبدالهی شریف، دانشیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس معادن روباز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم مخروط شناور سه بعدی، محدوده بهینه نهایی، معدن طلای زرشوران، نرم افزارMicromine و MATLAB هستند. این مقاله در تاریخ 28 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1427 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار طلای زرشوران یکی از ذخایر معدنی با ارزش کشور بوده که در گسترهی استان آذربایجان غربی و در محدودهشهرستان تکاب واقع شده است. این ذخیره که بزرگترین معدن طلای خاورمیانه محسوب می شود نیازمند توجهی عظیمجهت بهره برداری مناسب میباشد. از این رو، طراحی برنامهای برای استخراج بلوکهای پرعیار در ابتدا و نهایتاً بلوکهایکمعیار برای دستیابی به بیشترین ارزش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی محدوده ی بهینه نهایی معدن طلای زرشوران با استفاده از داده های اکتشافی جدید با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.