سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی میزان ذخیره معدن مس چهل کوره

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,288

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCGER01_253

Index date: 19 September 2015

ارزیابی میزان ذخیره معدن مس چهل کوره abstract

برای طراحی معدن باید کمیت کیفیت و شکل ذخیره به خوبی مشخص شود به همین منظور کانسار با استفاده ازداده های اکتشافی مدلسازی میشود مدل بلوکی بهترین مرجع برای ارزیابی ذخیره می باشد عیارهربلوک بااستفاده ازعیارنمونه ها تعیین میشود روشهای مختلفی برای تعیین عیاربلوک ها وجود دارد دراین تحقیق بااستفاده ازداده های حاصل ازگمانه ها و ترانشه ها مدل بلوکی ذخیره چهل کوره ساخته شده و موردارزیابی قرارگرفته است برای این کارازنرم افزار Datamine استفاده شده است میزان ذخیره این کانسار معادل 8363 هزارتن با عیارمتوسط 1/03 درصد براورد شده است

ارزیابی میزان ذخیره معدن مس چهل کوره Keywords:

چهل کوره /مدلسازی سه بعدی /تخمین ذخیره /Datamine

ارزیابی میزان ذخیره معدن مس چهل کوره authors

امین عرب مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

احسان باقری

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مدنی، حسن، (1376)، "اصول پی‌جوئی، اکتشاف و ارزیابی ذخایر معدنی"، ...
انتشارات سازمان زمین‌شناسی _ اکتشافات معدنی کشور، 1378) )، "کانسارهای ...
- گزارش ارزیابی ذخیره، کانه آرایی، طراحی استخراج و ارزیابی ...
- Ehya, F., Lotfi, M., Rasa, I., "Emarat carbonate -hosted ...
- Ghazban, F., McNutt, R.H., Schwarcz, H.P, "Genesis of S ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی میزان ذخیره معدن مس چهل کوره" توسط امین عرب مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ احسان باقری، دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چهل کوره /مدلسازی سه بعدی /تخمین ذخیره /Datamine هستند. این مقاله در تاریخ 28 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1288 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای طراحی معدن باید کمیت کیفیت و شکل ذخیره به خوبی مشخص شود به همین منظور کانسار با استفاده ازداده های اکتشافی مدلسازی میشود مدل بلوکی بهترین مرجع برای ارزیابی ذخیره می باشد عیارهربلوک بااستفاده ازعیارنمونه ها تعیین میشود روشهای مختلفی برای تعیین عیاربلوک ها وجود دارد دراین تحقیق بااستفاده ازداده های حاصل ازگمانه ها و ترانشه ها مدل بلوکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی میزان ذخیره معدن مس چهل کوره با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.