سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و استفاده از توانهای بالقوه جهت توسعه و جذب گردشگری پایدار شهری مطالعه موردی شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 840

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TGID01_054

Index date: 20 September 2015

بررسی و استفاده از توانهای بالقوه جهت توسعه و جذب گردشگری پایدار شهری مطالعه موردی شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان abstract

امروزه صنعت گردشگری در دنیا، به یکی از منابع مهم درآمد و درعینحال از عوامل مؤثر در تبادلات فرهنگی بین کشورهاست و بهعنوان گستردهترین صنعت خدماتی جهان، حائز جایگاه ویژهای است، ازاینرو بسیاری از کشورها در رقابتی نزدیک و فشرده، در پی افزایش بیشازپیش منافع و عواید خود از این فعالیت بینالمللیاند. شهر بمپور واقع در استان سیستان و بلوچستان یکی از مناطق مستعد برای توسعه صنعت گردشگری است. با توجه بهقرار گرفتن سیستان و بلوچستان در کریدور تردد گردشگران خارجی به شبه قاره هند، باید توسعه، تجهیز و معرفی جاذبههای طبیعی، تاریخی و باستانی منطقه را در اولویت قرار داد، تا ازاینپس شاهد حضور و ماندگاری بیشتر گردشگران خارجی در مناطق گردشگری بکر استان باشیم .پژوهش حاضر سعی در بررسی پتانسیلهای بالقوه شهر بمپور با استفاده از تکنیک SWOT و ارائه راهکارهایی جهت توسعه گردشگری پایدار دارد. بر این اساس روش تحقیق توصیفی تحلیلی و کتابخانهای و میدانی است. و درنهایت طرح دهکده تفریحی توریستی برای بهرهبرداری از جاذبههای گردشگری آن ارائه گشته است.

بررسی و استفاده از توانهای بالقوه جهت توسعه و جذب گردشگری پایدار شهری مطالعه موردی شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان Keywords:

بررسی و استفاده از توانهای بالقوه جهت توسعه و جذب گردشگری پایدار شهری مطالعه موردی شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان authors

زهرا ناروئی

دانشجوی مهندسی شهرسازی، دانشگاه زابل ایران

راضیه شارع ملاشاهی خمکی

عضو هیئت علمی گروه شهرسازی و مرکز تحقیقات باستان شناسی دانشگاه زابل ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیم زاده عیسی، آقاسی زاده عبدالله، (1388)، «تحلیل عوامل موثر ...
بحرینی حسین، جهانی مقدم حمیدرضا، (1383)، «استفاده از توان های ...
حیدری چیانه، رحیم (1387)، «مبانی برنامه ریزی صنعت گردشگری»، چاپ ...
دادور خانی، فضیله و همکاران (1391)؛ «تحلیل راهبردی توسعه گردشگری ...
سبحانی، بهروز، (1389)، «شناخت پتانسیل های گردشگری منطقه آبگرم سردابه ...
سراقی، عیسی و همکاران، (1387)، «نقش جاذبه های اکوتوریستی در ...
کاظمی، مهدی (1385)، «مدیریت گردشگری»، چاپ اول، تهران: انتشارات سمت ...
کوشش تبار، محسن (1387)، «صنعت گردشگری ابزاری برای توسعه پایدار ...
معصومی، مسعود (1384)، «ماهیت گردشگری»، چاپ اول، تهران: انتشارات پیک ...
هاشمی سعید، محبوب فر محمدرضا، (1392)، «برنامه ریزی استراتژیک توسعه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و استفاده از توانهای بالقوه جهت توسعه و جذب گردشگری پایدار شهری مطالعه موردی شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان" توسط زهرا ناروئی، دانشجوی مهندسی شهرسازی، دانشگاه زابل ایران؛ راضیه شارع ملاشاهی خمکی، عضو هیئت علمی گروه شهرسازی و مرکز تحقیقات باستان شناسی دانشگاه زابل ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی ایده های نو در گردشگری، جغرافیا و توسعه بومی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری پایدار، بمپور، دهکده تفریحی توریستی، تکنیک - SWOT هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 840 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه صنعت گردشگری در دنیا، به یکی از منابع مهم درآمد و درعینحال از عوامل مؤثر در تبادلات فرهنگی بین کشورهاست و بهعنوان گستردهترین صنعت خدماتی جهان، حائز جایگاه ویژهای است، ازاینرو بسیاری از کشورها در رقابتی نزدیک و فشرده، در پی افزایش بیشازپیش منافع و عواید خود از این فعالیت بینالمللیاند. شهر بمپور واقع در استان سیستان و بلوچستان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و استفاده از توانهای بالقوه جهت توسعه و جذب گردشگری پایدار شهری مطالعه موردی شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.