و روش stx2B و wzyO با استفاده از ژنهای 157 Escherichia coli O157:H شمارش باکتری 7(Lactuca sativa) در آب آلوده به باکتریهای سطحی گیاه کاهو Real Time PCR

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 490

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI07_0829

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

Abstract:

وجود باکتریهای بیماریزا در منابع آبی و غذایی در دسترس، عامل اصلی بروز بسیاری از مسمومیتها و عفونتهای حاد میباشد.E. همچنین با توجه به غیر قابل کشت بودن برخی از سویه های موجود در مجموعه این عوامل بیماریزا (از جمله سویههایی از و عدم توانایی در استفاده از روشهای وابسته به کشت در تشخیص آنها، وجود روشی دقیق، سریع و غیر وابسته به کشت (coli برای تشخیص حضور این عوامل، در منابع آبی و غذایی گوناگون، ضروری مینماید. معرفی روش Real time PCR به عنوان روش جایگزین و بسیار دقیقتر، سریعتر و حساستر نسبت به آزمایشات کنونی تشخیص کیفیت آب و غذا که در آزمایشگاهای تشخیص کیفی صنایع غذایی و سازمان آب انجام میپذیرد، هدف اصلی از انجام این پژوهش است. در این تحقیق، آغازگرهای اختصاصی، برای ژنهای اختصاصی بیماریزایی wzyO157 و stx2B در باکتری E. coli O157:H7 طراحی شد و به صورت PCR تکی جهت بررسی میزان حساسیت وتعیین کمیت تعداد باکتریهای قابل شناسایی و PCR چندگانه (با استفاده از هر دو ژن)، برای بررسی اختصاصیت کامل این ژنها انجام پذیرفت. رنگ فلورسانت استفاده شده SYBR Green II بود و از روش کمیت سنجی مطلق برای تخمین تعداد باکتریهای موجود در نمونه آب آلوده به باکتریهای جدا شده از کاهو استفاده گردید. بررسی نتایج این تحقیق نشانگر دقت، حساسیت و سرعت فوقالعادهی Real Time PCR در مقایسه با روشهای شناسایی وابسته به کشت، وابسته به ویژگیهای بیوشیمیایی، متابولیک و حتی ایمونولوژیک میباشد.

Authors

ستاره دارائی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان

رضا فرهی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجا

علی حق نظری

عضو هیات علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان

پریسا دارائی

دانشجوی دکتری شیمی، گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه رازی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Bellin T., Pulz M., Matussek A., Hempen HG. and Gunzer ...
  • Bono J. L., Keen J. E., Miller L. C., Fox ...
  • Carey C. M., Kostrzynska M. and Thompson S., Escherichia coli ...
  • Fode-Vaughan K.A., Maki J.S., Benson J.A. and Collins M.L.P., Direct ...
  • Fratamico P., and DebRoy C., Detection of Escherichi, coli O157:H ...
  • Fratamico P.M, DebRoy C, Miyamoto T. and Liu Y., PCR ...
  • نمایش کامل مراجع