سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی خاکهای رمبنده، مشکلات و راه حلهای مقابله با آنها (مطالعه موردی: خاک ساختگاه شهر کرمان)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,471

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_280

Index date: 11 October 2007

شناسایی خاکهای رمبنده، مشکلات و راه حلهای مقابله با آنها (مطالعه موردی: خاک ساختگاه شهر کرمان) abstract

در طبیعت خاکهایی یافت می شوند که تحت تنش یکسان، با افزایش درصد رطوبت میزان کاهش حجم بسیار زیادی از خود نشان می دهند، اینگونه خاکها به خاکهای رمبنده موسوم هستند به طور کلی می توان رمبندگی را ریزش ناگهانی خاک در اثر از دست رفتن مقاومت عامل پیوند دهنده ذرات خاک تعریف نمود. خاکهای رمبنده بیشتر در نواحی گرم وخشک یافت می شوند و خصوصیات مهم این نوع خاکها تخلخل زیاد، وزن محصوص کم و چسبندگی صفر و یا ناچیز می باشد. کشور ایران در زمره کشورهایی قرار گرفته که دارای خاکهای متورم شونده می باشد و در صورت عدم شناسایی این نوع خاکها، اگر سازه ای روی آنها احداث شود، سازه احداث شده در صورت به اشباع در امدن خاک، بنا به دلایل مختلف دچار مشکلات و ضرر و زیان خواهد شد. بنابراین نیاز است در درجه اول رفتار و خصوصیات این خاکهای رمبنده تحت شرایط مختلف مورد بررسی قرار بگیرد. مطالعات اولیه انجام شده بر روی خاک ساختگاه شهر کرمان، حاکی از رمبنده بودن آن است و نظر به وضعیت خاک منطقه و ادامه روند صعودی سطح آب زیر زمینی در محدوده شهر کرمان، ایجاد اسیبهای جدی در تاسیسات شهری و سازه ها در آینده ای نه چندان دور پیش بینی می گردد. در این مقاله ابتدا بر اساس معیارهای موجود میزان رمبندگی خاک کرمان و در ادامه مشکلات مواجهه با این نوع خاکها و روشهایی برای مقابله با انها مطرح می گردد و در نهایت بررسی های انجام شده بر روی خاک شهر کرمان به عنوان مطالعه موردی اورده میشود.

شناسایی خاکهای رمبنده، مشکلات و راه حلهای مقابله با آنها (مطالعه موردی: خاک ساختگاه شهر کرمان) Keywords:

شناسایی خاکهای رمبنده، مشکلات و راه حلهای مقابله با آنها (مطالعه موردی: خاک ساختگاه شهر کرمان) authors

مهناز جهانیار مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

رضا رحمان نژاد

استادیار بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمدعلی ابراهیمی

استادیار بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ارجمند، محمد علی. (1374) رفتار شالوده های مختلف بر روی ...
شفیعی، علی. (1381) بررسی ویژگیهای ژئوتکنیکی خاکهای رمبنده در ایران. ...
مهدی، مخبری. (1374) بررسی عوامل موثر بر تغییر شکل حجمی ...
ترکاشوند، اکبر. (1385) راهنما و تفسیر آیین نامه 2800 زلزله ...
بهرامی، محمد. (1384) خصوصیات خاکهای فروریز(رمبنده). فصلنامه ژئوتکنیک و مقاومت ...
اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان کرمان ...
Arutyunov, I.S., Bagdasarov, Yu.A., Krutov, V.I., Klepikov, S.N., Tregub, Yu.s., ...
Krutov, V.I., Rabinovich, I.G., Kogai, V.K., Naumov, V.Ya. and ShaKhov, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی خاکهای رمبنده، مشکلات و راه حلهای مقابله با آنها (مطالعه موردی: خاک ساختگاه شهر کرمان)" توسط مهناز جهانیار مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ رضا رحمان نژاد، استادیار بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمدعلی ابراهیمی، استادیار بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خاکهای رمبنده ، رمبندگی ، کرمان هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4471 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طبیعت خاکهایی یافت می شوند که تحت تنش یکسان، با افزایش درصد رطوبت میزان کاهش حجم بسیار زیادی از خود نشان می دهند، اینگونه خاکها به خاکهای رمبنده موسوم هستند به طور کلی می توان رمبندگی را ریزش ناگهانی خاک در اثر از دست رفتن مقاومت عامل پیوند دهنده ذرات خاک تعریف نمود. خاکهای رمبنده بیشتر در نواحی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی خاکهای رمبنده، مشکلات و راه حلهای مقابله با آنها (مطالعه موردی: خاک ساختگاه شهر کرمان) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.