سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری دیجیتال و تاثیر آن درخلق فضای موزه ها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,586

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HIAP01_264

Index date: 21 September 2015

معماری دیجیتال و تاثیر آن درخلق فضای موزه ها abstract

معماری در واژه ع بارت است ترکیبی است از علم، هنر و تجر به و تولد یک تفکر در حیطه یک هدف مشخص که در صورت طی مسیری تعریف شده به ناظر اجازه می دهد مراحل تولد تفکر را تا تجسم آن به طور واضح رویت کند .جهت توانایی معمار در طراحی و تولید صنعتی و امکان تجسم احجام و فرم های نامتعارف معماری، باید ابزاری برای خلق فضا و معماری در اختیار معمار قرار گیرد که این ابزار با استفاده از تکنولوژی و امکانات پیچیده گرافیک در رایانه به نام معماری دیجیتالی میسر می گردد. امروزه با استفاده از فضای دیجیتالی به خوبی م یتوان تمام جزئیات تصور شده یک طرح را پیشاپیش به تصویر کشید. کاری که در گذشته تقری با غیر ممکن بود. فرم در فضای رایانه ترسیم م یشود، خلاقیت شکل م یگیرد . یکی از کاربردهای معماری دیجیتال استفاده از این تکنولوژی در خلق فضای موزه هاست . هنرکه به نوعی عمیق ترین ،تجربیات ادراکی هنرمند رابیان می کند، همسو با تغییرات زندگی ودریافت های ذهنی انسان، شکل های نو وتازه ای به خود می گیرد. دردهه های اخیر، ازنقاشی های انت زاعی و مجسمه های مدرن تا انواع هنرهای دیجیتالی ، درزمره ی هنرهای پیثشرو بوده اند. همراه با این تحولات، مکان نمایش هنرهای جدید نیز نیازمند فضاهایی درخورآثار و معرف ذات پویای آنها شده است . دراین مقاله ابتدا مفاهیم معماری و طراحی دیجیتال که خود جزئی از هنر دیجیتال به حساب می آید ، به همراه مصادیق معماری دیجیتال و اینکه امروزه معماری دیجیتال به عنوان هنری پیشرو چه تاثیری در خلق فضاهای در خور آثار هنری میتواند داشته باشد مورد بررسی قرار می گیرد، سپس رابطه هنرهای جدید و چگونگی شکل گیری فضای معمارانه ی نمایش آنها مورد مطالعه قرار گرفته و با دسته بندی انواع هنرهای جدید که در دهه های اخیر به وجود آمده اند، نمونه هایی از فضاهای معماری که برای نمایش آثار هنری جدید طراحی شده اند بررسی می شود

معماری دیجیتال و تاثیر آن درخلق فضای موزه ها Keywords:

معماری دیجیتال و تاثیر آن درخلق فضای موزه ها authors

سعید دولت خواه

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

امیرحسین فرحی نیا

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دری، وحیده، بابازاده، سولماز، 1390، : ه " معماری دیجیتالی ...
I3] کوشا، کیوان، 1377. " موزه مجازی چیست؟ " فصلنامه ...
اسما گولا، هواردجی _ 1381. " گرایشهای معاصردرهنرهای بصری "، ...
ا محمودی نژاد، هادی و تقوایی، علی اکبر، 1386. " ...
[ء] گلابچی، محمود، اندجی گرمارودی، علی؛ باستانی، حسین، 1390، معماری ...
[] کلارویک، برانکو، 1386. " طراحی و ساخت معماری در ...
I8] راش، مایکل، 1389. رسانه های نوین در قرن بیستم، ...
عینی فر، علی رضا، کی پور، سوده، 1392، نشریه ی ...
مصباح، گیتا و رهبرنیا، زهرا 1390، پیوستار زمانی-مکانی باختین در ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری دیجیتال و تاثیر آن درخلق فضای موزه ها" توسط سعید دولت خواه، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر؛ امیرحسین فرحی نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره بین المللی افق های جدید در معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری ، فضا، دیجیتال ، هنرهای پیشرو، موزه هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2586 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری در واژه ع بارت است ترکیبی است از علم، هنر و تجر به و تولد یک تفکر در حیطه یک هدف مشخص که در صورت طی مسیری تعریف شده به ناظر اجازه می دهد مراحل تولد تفکر را تا تجسم آن به طور واضح رویت کند .جهت توانایی معمار در طراحی و تولید صنعتی و امکان تجسم احجام و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری دیجیتال و تاثیر آن درخلق فضای موزه ها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.