سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد روش جداسازی پایه در بهبود رفتار لرزه‌ای مدل‌های سازه‌ای سه بعدی فولادی با قاب خمشی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,122

This Paper With 10 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_712

Index date: 11 October 2007

کاربرد روش جداسازی پایه در بهبود رفتار لرزه‌ای مدل‌های سازه‌ای سه بعدی فولادی با قاب خمشی abstract

جداسازی پایه (Base isolation) یکی از تمهیدات عملی مهم در طرح مقاوم لرزه‌ای سازه‌ها است که در سالیان اخیر به دلیل پیشرفت تکنولوژی ساخت و نصب این سیستم‌ها، به سرعت در حال گسترش می‌باشد. ‌در این مقاله به بررسی عملکرد سیستم‌های جداساز با دوره تناوب و درصد میرایی‌های مختلف، در کاهش پاسخ‌های یک ساختمان فولادی موجود با سیستم قاب خمشی، در برابر تحریک زلزله پرداخته شده است. بدین منظور از مدل‌های سازه ای سه بعدی با خروج از مرکزیت‌های مختلف روسازه برای انجام تحلیل‌های‌ دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی استفاده شده است. نتایج حاصل از تحلیل‌های انجام شده نشان دهنده عملکرد مناسب سیستم‌های جداساز با میرایی کم یا متوسط در کاهش پاسخ لرزه‌ای مدل‌های سازه‌ای می‌باشد. همچنین بررسی‌های انجام شده بیانگر آن است که مفهوم جابجایی نسبی واقعی و نیز برش واقعی طبقات که از برآیند برداری جابجایی‌های نسبی و نیز برش‌های طبقات بدست می‌آید‌، ملاک دقیق‌تری برای ارزیابی عملکرد لرزه‌ای سیستم‌های جداساز لرزه‌ای می‌باشد.

کاربرد روش جداسازی پایه در بهبود رفتار لرزه‌ای مدل‌های سازه‌ای سه بعدی فولادی با قاب خمشی Keywords:

کاربرد روش جداسازی پایه در بهبود رفتار لرزه‌ای مدل‌های سازه‌ای سه بعدی فولادی با قاب خمشی authors

فیاض رحیم زاده

استاد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران

علی زمانی نوری

دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی ش

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Evaluation and Retrofit of Concrete Buildings?. ATC-40 Report, Seismic؛» 1. ...
Farzad Naeim, James M. Kelly. "Design of Seismic Isolated Structures ...
Rofooei, F. R., Ebrahimi, M.، Evaluation of the Vertical Distribution ...
Randall, S.E., Halsted, D.M. and Taylor, D.L., *Optimum vibration absorbers ...
Chopra, A. K. *Dynamics of Structures, Theory and Application to ...
Nagarajaiah S, Reinhorn AM, Constantinou MC.، Nonlinear Dynamic Analysis of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد روش جداسازی پایه در بهبود رفتار لرزه‌ای مدل‌های سازه‌ای سه بعدی فولادی با قاب خمشی" توسط فیاض رحیم زاده، استاد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران؛ علی زمانی نوری، دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی ش نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداسازی پایه ، مدل سازه‌ای سه بعدی ، تحلیل دینامیکی غیرخطی ، خروج از مرکزیت هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3122 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداسازی پایه (Base isolation) یکی از تمهیدات عملی مهم در طرح مقاوم لرزه‌ای سازه‌ها است که در سالیان اخیر به دلیل پیشرفت تکنولوژی ساخت و نصب این سیستم‌ها، به سرعت در حال گسترش می‌باشد. ‌در این مقاله به بررسی عملکرد سیستم‌های جداساز با دوره تناوب و درصد میرایی‌های مختلف، در کاهش پاسخ‌های یک ساختمان فولادی موجود با سیستم قاب خمشی، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد روش جداسازی پایه در بهبود رفتار لرزه‌ای مدل‌های سازه‌ای سه بعدی فولادی با قاب خمشی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.