سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیاده سازی گردشگری الکترونیک در جهت توسعه گردشگری روستایی (بررسی تطبیقی و ارائه مدل پیشنهادی با توجه به شرایط معاصر ایران)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 616

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTGCE01_063

Index date: 23 September 2015

پیاده سازی گردشگری الکترونیک در جهت توسعه گردشگری روستایی (بررسی تطبیقی و ارائه مدل پیشنهادی با توجه به شرایط معاصر ایران) abstract

گردشگری روستایی بالاخص گردشگری طبیعی روستایی که به نام اکوتوریسم روستایی تسمیه یافته است ، ازمهترین رویکردهای اقتصاد گردشگری در راستای بهره وری بهینه و پایدار از منابع طبیعی و زیست بوم روستایی بشمارمی رود که از جنبه های فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی و معیشتی، و رشد و پیشرفت رشد ناخالص ملی مورد التفاتفزاینده ای قرار گرفته و دارد که در این میان، پاسداشت و نگهداشت محیط زیست و منابع طبیعی، از مهمترین محورها ومولفه های گسترش آن بشمار می رود.در واقع می توان گفت که در راستای اصلاح الگوی مصرف در حوزه منابع کشور که از متن بیانات رهبری در سالالگوی مصرف استیفاد می گردد، می توان منابع طبیعی و جاذبه های گردشگری شرایط فعلی ایران را گنجینه و منابعیدانست که باید راهکارهایی در راستای روشهای است استفاده بهینه، گسترش توجه گردشگران داخلی و خارجی به منابع و جاذبههای روستایی و روشهای مدیری موثر و کارآمد این صنعت برداشته شود که با توجه به گسترش فناوری اطلاعات وارتباطات ، لازم است تا از این فناوری در توسعه و مدیری گردشگری روستایی بهره برد.بر این اساس در این مقاله در روش تحقیق تطبیقی و توصیفی با رجوع به نمونه های موردی در حال انجام وانجام شده ملی و بین المللی به ارائه یک مدل برای توسعه گردشگری الکترونیک پرداخته می شود. نتایج و یافته هایپژوهش حاضر بر ارائه مدلی در توسعه گردشگری الکترونیک روستایی بر اساس چرخه دمینگ در محورهای : 1_ طراحی وبرنامه ریزی. 2_ اجرا . 3_ بازرسی و کنترل . 4_ اقدام اصلاحی اشاره دارد که می توانتد در شرایط معاصر ایران درتوسعه گردشگری روستایی در راستای اصلاح الگوی مصرف در صنعت گردشتگری روستایی در حوزه بکارگیری بهینه وکارامد منابه و جاذبه های موجود مناطق روستایی حال حاضر ایران اشاره دارد.

پیاده سازی گردشگری الکترونیک در جهت توسعه گردشگری روستایی (بررسی تطبیقی و ارائه مدل پیشنهادی با توجه به شرایط معاصر ایران) Keywords:

گردشگری طبیعی روستایی گردشگری مجازی فناوری اطلاعات و ارتباطات چرخه دمینگ

پیاده سازی گردشگری الکترونیک در جهت توسعه گردشگری روستایی (بررسی تطبیقی و ارائه مدل پیشنهادی با توجه به شرایط معاصر ایران) authors

ایوب حاجی زاده اصل

دانشجوی ارشد جغرافیا برنامه ریزی روستایی ، دانشگاه پیام نور ارومیه

امامعلی عاشری

استادیار دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
میمی، حسین، جهانگردی روستایی و قلمرو آن، ماهنامه سیاسی اقتصادی، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیاده سازی گردشگری الکترونیک در جهت توسعه گردشگری روستایی (بررسی تطبیقی و ارائه مدل پیشنهادی با توجه به شرایط معاصر ایران)" توسط ایوب حاجی زاده اصل، دانشجوی ارشد جغرافیا برنامه ریزی روستایی ، دانشگاه پیام نور ارومیه؛ امامعلی عاشری، استادیار دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری طبیعی روستایی گردشگری مجازی فناوری اطلاعات و ارتباطات چرخه دمینگ هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 616 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری روستایی بالاخص گردشگری طبیعی روستایی که به نام اکوتوریسم روستایی تسمیه یافته است ، ازمهترین رویکردهای اقتصاد گردشگری در راستای بهره وری بهینه و پایدار از منابع طبیعی و زیست بوم روستایی بشمارمی رود که از جنبه های فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی و معیشتی، و رشد و پیشرفت رشد ناخالص ملی مورد التفاتفزاینده ای قرار گرفته و دارد که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پیاده سازی گردشگری الکترونیک در جهت توسعه گردشگری روستایی (بررسی تطبیقی و ارائه مدل پیشنهادی با توجه به شرایط معاصر ایران) با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.