سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر ابعاد مخازن هوای تحت فشار در مهار فشارهای ماکزیمم و مینیمم ضربه قوچ

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,139

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI09_196

Index date: 13 October 2007

اثر ابعاد مخازن هوای تحت فشار در مهار فشارهای ماکزیمم و مینیمم ضربه قوچ abstract

جریان ناماندگار یا گذرا (Transient) زمانی ایجاد می شود که شرایط جریان از یک حالت دائمی به یک حالت دائمی دیگر تغییر پیدا کند. از خصوصیات بارز جریانهای ناماندگار، پیچیدگی معادلات حاکم و میرا بودن آن است. یک نوع خاص از جریانهای میرا، ضربه قوچ می باشد که در اثر تغییر ناگهانی سرعت در جریان سیال درون مجرا تغییرات ناگهانی فشار ایجاد و منتشر میگردد . در نتیجه آن فشارهای مثبت و منفی در خطوط لوله به وجود می آید که می تواند به خطوط انتقال خسارت های زیادی وارد سازد. لحاظ نکردن اثر ضربه قوچ در طراحی خطوط انتقال تاکنون باعث بروز خسارت های بیشماری در خطوط انتقال شده است. از سوی دیگر طراحی خطوط انتقال، با لحاظ ضریب اطمینان در مقابل فشارهای مثبت و منفی مستلزم صرف هزینه بیشتر می باشد. همچنین در صورت تشکیل فشار منفی (Down surge) کمتر از فشار بخار مایع که باعث تشکیل بخار و جدایی ستون آب و کاویتاسیون می شود، علیرغم ضریب اطمینان بالای تاسیسات، بروزخسارت در طول بهره برداری انکار ناپذیر است. بنابراین محاسبه ضربه قوچ و لحاظ تجهیزات مناسب جهت مقابله با آن در خطوط انتقال ضروری می باشد. از جمله تجهیزاتی که توان مهار هر دو فاز فشاری مثبت ومنفی را دارد. مخزن تحت فشار(Air chamber) می باشد. در این مقاله سعی بر آن است که تجارت دانشمندان مختلف در زمینه روشهای مختلف مهار ضربه قوج مورد بررسی قرار گرفته و مکانیزم عملکرد مخزن تحت فشارو ابعاد بهینه آن (حجم، قطر، ضخامت، زاویه تبدیل و ...) در فشارهای مثبت و منفی با توجه به معادلات حاکم تحلیل شده ، سپس تاثیر مخزن تحت فشار (Air chamber) برای یک مثال واقعی بررسی شده و نتایج آن ارائه شده است.

اثر ابعاد مخازن هوای تحت فشار در مهار فشارهای ماکزیمم و مینیمم ضربه قوچ Keywords:

اثر ابعاد مخازن هوای تحت فشار در مهار فشارهای ماکزیمم و مینیمم ضربه قوچ authors

مهدی اسدی نیازی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

امیر خسروجردی

دکتری تاسیسات ابی - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
streeter, V.L and Benjamin, W. _، Hydraulic Transient6 _ cGraw-Hill ...
Parmakian, j ohn, ،، water hammering analysis^ Dover pub lications, ...
stephanson, D (1989).'pipline desigen for water engineering?3" ED., Els e ...
stephanson ;D(2002).' 'Simpel Guide for DEsigen of Air Vessels for ...
Antonio Roasario Di santo ;Umberto Fratino;Vito lacobellis ; Alb e ...
C haud rhry, M.H, } *Applied Hydraulic Transients? , 1987, ...
Jaeger, C.6Areview of Surge Tank Stabilioty Criteria6 1960, J.of Basic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر ابعاد مخازن هوای تحت فشار در مهار فشارهای ماکزیمم و مینیمم ضربه قوچ" توسط مهدی اسدی نیازی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات؛ امیر خسروجردی، دکتری تاسیسات ابی - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضربه قوچ ، جریان غیر ماندگار ، جریان میرا ، کاویتاسییون ، مخزن تحت فشار هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3139 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جریان ناماندگار یا گذرا (Transient) زمانی ایجاد می شود که شرایط جریان از یک حالت دائمی به یک حالت دائمی دیگر تغییر پیدا کند. از خصوصیات بارز جریانهای ناماندگار، پیچیدگی معادلات حاکم و میرا بودن آن است. یک نوع خاص از جریانهای میرا، ضربه قوچ می باشد که در اثر تغییر ناگهانی سرعت در جریان سیال درون مجرا تغییرات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر ابعاد مخازن هوای تحت فشار در مهار فشارهای ماکزیمم و مینیمم ضربه قوچ با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.