روش های تعلیم وتربیت در نامه 31 نهج البلاغه امام علی (ع) به امام حسن مجتبی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,149

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_453

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

Abstract:

توجه به دین اسلام به بلوغ فکری، رشد، تربیت وتزکیه انسان وارائه برنامه عملی کامل برای کمال انسان بیانگر جامعیت وغنای این دین برای تربیت انسان است. خداوندتزکیه وتربیت انسان راجزء اهداف بعثت انبیاء قرارداده وانسان راموجود تواناومسئول سرنوشت خودمی داند. فراهم آوردن شرایط برای پرورش استعدادهای درونی آدمی جهت رسیدن به هدف مطلوب، تربیت نامیده می شود( موسوی اصفهانی ، 1382). تربیت ازجمله مباحثی است که درطول تاریخ موردتوجه بشربوده واقداماتی درجهت تربیت انسان ها ازانسان های اولیه تاجوامع متمدن وانسان های فرهیخته صورت گرفته است .اگرچه تربیت در سیرتاریخی اش به شیوه های گوناگون اعمال گردیده، اما تجلی تمامی اقدامات، گویای درک انسان ها ازضرورت تربیت بوده است (رمضانی وحیدری ، 1391:2). انسان دردوران های رشد، بی نیاز از تربیت و خودسازی نیست ودرسیر مراحل رشد خوددارای ویژگی های خاص و به مطبع نیازمند شیوه های تربیتی خاص می باشد. وجودشکاف ارتباطی بین والدین وفرزندان یکی ازمعضلات فرهنگی و تاریخی انسان هاست. والدین وفرزندان با برخورداری ازصفات متفاوت، دائما درکشاکش واصطکاک فکری و رفتاری بایکدیگر قرارداشته اند( بهزاد پور، 1386)

Authors

ایوب مردانی

دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم وتربیت دانشگاه شهید چمران اهواز

عباس محمودی

دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ وفلسفه تعلیم وتربیت دانشگاه پیام نور تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • افخمی اردکانی، محمدعلی (1384). تبیین مبانی، اصول و روش‌های تربیت ...
  • امیدبیکی، عزت خانم (1381). تربیت اجتماعی از دیدگاه امام علی ...
  • رمضانی، فاطمه و حیدری، مسعود (1391). روش‌های تربیت اجتماعی کودک ...
  • حسنی، محمدابراهیم (1387). روش‌های تربیت اسلامی در پرتو قرآن و ...
  • موسوی اصفهانی، سیدعلاءالدین (1382). مهربان‌ترین نامه (درنگی در نامه 31 ...
  • نمایش کامل مراجع