سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی - شیمیایی خاکهای الی (هیستوسولها) در منطقه لاله زار کرمان

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,045

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI09_307

Index date: 13 October 2007

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی - شیمیایی خاکهای الی (هیستوسولها) در منطقه لاله زار کرمان abstract

هیستوسولها رده ای از خاک هستند که عمدتا از مواد خاکی تشکیل گردیده اند. این گروه از خاکها به رژیم رطوبتی خاصی اختصاص نداشته و اگرچه عمدتا در مناطق مرطوب با پوشش گیاهی فراوان تشکیل می گردند، اما بطور موضعی د راقلیمهای خشکی نظیر کرمان نیز در صورت زیادی آب و پوشش گیاهی چمنی قابل تشکیل می باشند. اگرچه این خاکها در کشور وبخصوص استان کرمان گسترش اندکی دارند، اما به دلیل وجود میزان بالای مواد آلی و بنابراین مدیریت خاصی که می طلبند، نیاز به مطالعه دارند. جهت نیل به این هدف ، منطقه لاله زار کرمان به عنوان منطقه مطالعاتی انتخاب گردید وپس از مطالعات صحرایی گسترده جهت یافتن خاکهای آلی، یک پروفیل به عنوان شاهد انتخاب و مورد تشریح، نمونه برداری و رده بندی قرار گرفت و آزمایشات فیزیکی – شیمیایی معمول بر روی خاک ها صورت گرفت. پروفیل موردمطالعه بین 3 تا 36/5 درصد ماده الی داشته و با توجه به اینکه برای بیش از 30 روز تجمعی از سال اشباع از آب می باشد، بنابراین دارای افق هیستیک بوده و در عمق 60 تا90 سانتیمتری بدلیل وجود pH معادل 2/5 و نیز لکه های کانی جاروسیت، دارای افق سولفوریک می باشد، بنابراین بر اساس رده بندی آمریکایی بصورت تریک سولفی همیست طبقه بندی می گردد. هیستوسولها برای اولین بار در استان کرمان دراین تحقیق شناسایی وگزارش گردیده اند وبنابراین نیاز به مطالعات بیشتر در این زمینه وجود دارد.

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی - شیمیایی خاکهای الی (هیستوسولها) در منطقه لاله زار کرمان Keywords:

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی - شیمیایی خاکهای الی (هیستوسولها) در منطقه لاله زار کرمان authors

محمدهادی فرپور

استادیار بخش خاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
{7} احمدی، م. 1376. تکوین، تکامل، طبقه بندی، خصوصیات مورفولوژیکی، ...
Soil Survey Staff, 1999. Soil Taxonomy, A basic system of ...
Willding, L.P., N.E. Smeck, and G.F. Hall, 1983. Pedogenesis and ...
Willding, L.P., N.E. Smeck, and G.F. Hall, 1983. Pedogenesis and ...
FAO, 1993. World soil resources an explanatory note on the ...
Dolman, J.D., S.W. Boul, 1967. A study of organic soils ...
Jenny, H., 1986. The soil resource origin and behavior. S ...
Soil Survey Stafft, 2006. Keys to Soil Taxonomy. USDA, NRCS, ...
Fanning, D.S., M.C.B. Fanning, 1989. Soil morphology, genesis and classification. ...
Mermut, A. R., M.A. Arshad, 1987. Significance of sulfide oxidation ...
Podwojewski, P., M. Arnold, 1994. The Origin of gypsum in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی برخی خصوصیات فیزیکی - شیمیایی خاکهای الی (هیستوسولها) در منطقه لاله زار کرمان" توسط محمدهادی فرپور، استادیار بخش خاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هیستوسول ، لاله زار کرمان ، ایران مرکزی هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2045 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هیستوسولها رده ای از خاک هستند که عمدتا از مواد خاکی تشکیل گردیده اند. این گروه از خاکها به رژیم رطوبتی خاصی اختصاص نداشته و اگرچه عمدتا در مناطق مرطوب با پوشش گیاهی فراوان تشکیل می گردند، اما بطور موضعی د راقلیمهای خشکی نظیر کرمان نیز در صورت زیادی آب و پوشش گیاهی چمنی قابل تشکیل می باشند. اگرچه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی برخی خصوصیات فیزیکی - شیمیایی خاکهای الی (هیستوسولها) در منطقه لاله زار کرمان با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.