سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی آبگیری آب از رطوبت هوا با استفاده از روش سیستم تولید آب مکنده رطوبت هوا در استان هرمزگان – بندرعباس

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,827

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BPCONF01_173

Index date: 20 November 2015

امکان سنجی آبگیری آب از رطوبت هوا با استفاده از روش سیستم تولید آب مکنده رطوبت هوا در استان هرمزگان – بندرعباس abstract

بندرعباس در منطقه جنوبی کشور با اقلیم گرم و مرطوب واقع شده است در این ناحیه رطوبت بالا و به بیش از 92 درصد می رسد و میانگینرطوبت نسبی هوا به بیش از 62/7 درصد است. هدف از این پژوهش امکان سنجی استحصال آب از رطوبت هوا با روش سیستم تولید آب مکندهجهت تامین آب شرب و کشاورزی می باشد .بر اساس نتایج بدست آمده در رابطه با مقدار استحصال آب از رطوبت در بندرعباس با میانگینروزانه آب تولیدی در هر متر مکعب بیش از 3/5 لیتر تعریف گردیده است و با آزمایش آب کیفیت آن از نظر فیزیکی بی بو ، PH در حد مجازاما با کاهش مواد آلی و معدنی تقریبا خاصیت بازی دارند ، از نظر سختی هم بسیار پایین بوده که با اضافه کردن عناصر این کمبود هم جبرانمی گردد ، عناصر شیمیایی موجود شامل کاتیون ،آنیون و عناصر کمیاب از حد مجاز کمتر ، عناصر سمی در حد مجاز می باشد .ایستگاه انتخابی در مسیر اتوبان بندعباس – میناب انتخاب گردید و می توان 5/12 درصد از رطوبت تا 4 درجه سرد شدگی را آبگیری نمود.مقدار آب تولیدی در اواسط سه ماهه تابستا ن (اواخر تیر، اواسط مرداد) بیشترین تولید در حدود 2/12 درصد و کمترین مقدار آن در پاییزو اواخر ماه مهر با 1/38 درصد به صورت روزانه می باشد . معیار طراحی جهت جبران کمبو د اشباع از طریق موتور کمپرسور و کندانسور ،نیازبه موتور کمپرسور گاز ، سیستم خنک کننده ،تولید آب با کمترین مصرف انرژی و سازگار با شرایط بومی منطقه نسبت قابل توجهی تولید داشتو قیمت تمام شده آب تولیدی برای هر لیتر 500 ریال محاسبه که در مقایسه با آب لوله کشی 1/55 ریال گرانتر و در برابر آب معدنی 368 1ریال ازانتر می باشد.

امکان سنجی آبگیری آب از رطوبت هوا با استفاده از روش سیستم تولید آب مکنده رطوبت هوا در استان هرمزگان – بندرعباس Keywords:

امکان سنجی آبگیری آب از رطوبت هوا با استفاده از روش سیستم تولید آب مکنده رطوبت هوا در استان هرمزگان – بندرعباس authors

سمیه بهرامی

دانشجوی دکتری مهندسی محیط زیست دانشگاه علوم و تحقیقات بوشهر

طیبه طباطبایی

دکتری مهندسی محیط زیست ،عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات بوشهر

محمدرضا کریمی

کارشناسی منابع طبیعی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- اسفندیارنژاد، ب .(2010)، مطالعات امکان سنجی استحصال آب از ...
- شهیدی، ک، پرویز، م. 1384، رابطه ماشین و خاک، ...
- علی زاده، ا .1378 . اصول هیدرولوژی کاربردی .انتشارات ...
- مصدقی محمد رضا، محمد علی حاج عباسی، عباس همت، ...
- میر حسینی، سید رضا، (1388)، بندرعباس، دیم کاری، مجله ...
- ناظم السادات، س. م _ 1379 . استفاده از ...
- نشریه "ویژگی های فیزیکی، شیمیایی آب آشامیدنی "، (1380)، ...
- هواشناسی عمومی _ (1380)، تریپله ژروش، ترجمه جمشید شاهرخی، ...
_ Barbosa, O , A, Taboada, M _ A, Rodrigues, ...
Cullet , J.L.B(.1993). Density and Compres sibility. In :Carter, M.R, ...
Gupta, _ Allmaras, R.R., (1987). Models to assess the Susceptibility ...
Khaledi H and Ehsani M (2005) Identifying agricultural water productivity ...
Molden D, Murray Rust H, Sakthivadivel R and Makin (2003) ...
_ Soane, BD, (1990). the role of organic matter in ...
Spoor. G. and R.j.Godwin. 1978. An experimental investigation into the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی آبگیری آب از رطوبت هوا با استفاده از روش سیستم تولید آب مکنده رطوبت هوا در استان هرمزگان – بندرعباس" توسط سمیه بهرامی، دانشجوی دکتری مهندسی محیط زیست دانشگاه علوم و تحقیقات بوشهر؛ طیبه طباطبایی، دکتری مهندسی محیط زیست ،عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات بوشهر؛ محمدرضا کریمی، کارشناسی منابع طبیعی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش علمی پژوهشی زیست شناسی و علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبگیری ، رطوبت هوا ،سیستم های آبگیری هستند. این مقاله در تاریخ 29 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2827 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بندرعباس در منطقه جنوبی کشور با اقلیم گرم و مرطوب واقع شده است در این ناحیه رطوبت بالا و به بیش از 92 درصد می رسد و میانگینرطوبت نسبی هوا به بیش از 62/7 درصد است. هدف از این پژوهش امکان سنجی استحصال آب از رطوبت هوا با روش سیستم تولید آب مکندهجهت تامین آب شرب و کشاورزی می باشد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی آبگیری آب از رطوبت هوا با استفاده از روش سیستم تولید آب مکنده رطوبت هوا در استان هرمزگان – بندرعباس با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.