سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فرآیند همزمان مرکاپتان زدایی و نم زدایی از جریان های پروپان و بوتان با استفاده از فناوری نانو

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,683

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOGPP02_206

Index date: 20 November 2015

بررسی فرآیند همزمان مرکاپتان زدایی و نم زدایی از جریان های پروپان و بوتان با استفاده از فناوری نانو abstract

نم زدایی و مرکاپتان زدایی به دلیل ارتقا کیفیت محصولات تولیدی گاز مایع شامل پروپان و بوتان همواره یکی از فرآیندهای کلیدی در پالایشگاه گازی می باشد. سالیان متمادی تکنولوژی های مختلفی جهت این موارد به کار رفته است که متداول ترین آنها شستشو با کاستیک جهت حذف مرکاپتان و نم زدایی بوسیله جاذب های مولکولی جهت حذف آب همراه می باشد. از سوی دیگر مقدار ترکیبات گوگردی جریان های خروجی این واحدها ppmw 08 است درحالیکه دراستاندارد جهانی این محصولات این مقدار ppmw 18 است. روش های مذکور به دلیل قدیمی بودن تکنولوژی به کار رفته در آنها مشکلات متعددی از جمله مصرف زیاد موادشیمیایی، آلودگی های زیست محیطی و ... داشته که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد. این در شرایطی است که ساخت پالایشگاه های گازی ایران بویژه منطقه پارس جنوبی عسلویه، همواره بر اساس این رو شها طراحی شده است.. بنابراین با نگاهی عمیقتر در این مطالعه، سعی شده است تا با کاربرد فناوری نانو و بویژه استفاده از جاذب های نانوساختار، نه تنها مشکلات محیط زیستی، هزینه های تعمیر و نگهداری ، منابع انسانی و خوردگی تجهیزات را مرتفع نمود که کیفیت محصولات این واحدهاراتا حد استانداردهای روز جهانی که ppmw 18 است بهبود بخشید

بررسی فرآیند همزمان مرکاپتان زدایی و نم زدایی از جریان های پروپان و بوتان با استفاده از فناوری نانو Keywords:

مرکاپتان زدایی نم زدایی جاذب نانو ساختار

بررسی فرآیند همزمان مرکاپتان زدایی و نم زدایی از جریان های پروپان و بوتان با استفاده از فناوری نانو authors

عطیه قربانی

کارشناس ارشد واحد تصفیه و فراورش پروپان وبوتان، شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی؛

آلاله افتخاری

پژوهشگر، گروه توسعه فناوری نانووکربن؛

علیمراد رشیدی

دانشیار، گروه توسعه فناوری نانووکربن؛

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امیرکبیر / سا ل د و ا ز د هم ...
علیزاده، سید علی محمد؛:مطالعه و انجام مرکاپتان زدایی از جریان ...
Delydration Technology and Alternatives, Mar. 2000 Zicari; Removal of Hydrogen ...
Treesh, Mark E, Aves, Richard J; "Marathon uSeS mol [3] ...
A. K.Dalai, E. L.Tollefson and Yang, E .Sasaoka; [5] "Kinetics ...
Catherine Leroi, Didier Anglerot, B ernard Coq, Philipp Trens , ...
GS , OIEC, IOEC ;operating manual of caustic regeneration unit, ...
GS , OIEC, IOEC; Propane treatment and drying unit, South ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فرآیند همزمان مرکاپتان زدایی و نم زدایی از جریان های پروپان و بوتان با استفاده از فناوری نانو" توسط عطیه قربانی، کارشناس ارشد واحد تصفیه و فراورش پروپان وبوتان، شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی؛؛ آلاله افتخاری، پژوهشگر، گروه توسعه فناوری نانووکربن؛؛ علیمراد رشیدی، دانشیار، گروه توسعه فناوری نانووکربن؛ نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مرکاپتان زدایی نم زدایی جاذب نانو ساختار هستند. این مقاله در تاریخ 29 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1683 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نم زدایی و مرکاپتان زدایی به دلیل ارتقا کیفیت محصولات تولیدی گاز مایع شامل پروپان و بوتان همواره یکی از فرآیندهای کلیدی در پالایشگاه گازی می باشد. سالیان متمادی تکنولوژی های مختلفی جهت این موارد به کار رفته است که متداول ترین آنها شستشو با کاستیک جهت حذف مرکاپتان و نم زدایی بوسیله جاذب های مولکولی جهت حذف آب همراه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فرآیند همزمان مرکاپتان زدایی و نم زدایی از جریان های پروپان و بوتان با استفاده از فناوری نانو با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.