بررسی محتویات فنل ،فلاونوئیدی و اثرات سمیت سلولی عصاره متانولی جلبک Entromorpha clatherata بر روی رده ی سلولهای Hela با روش MTT
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 709
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RSTCONF01_189
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
Abstract:
در مان سرطان به وسیله گیاهان دارویی وجلبک ها، از دیرباز مورد توجه محققان بوده است . دراین میان ، برخی گونه های گیاهی وجلبکها دارای موادی هستند که از طریق آپوپتوز و یا نکروز ، موجب مهار یا از بین بردن سلولهای سرطانی می گردند . هدف از این تحقیق ، بررسی اثر ضد سرطانی جلبک بر روی رده سلول سرطانی Hela می باشد .سلولهای سرطانی سرویکس مورد استفاده دراین، تحقیق ، از بخش تومور بانک انستیتو پاستور ایران تهیه شد، بعد از کشت سلولهای سرطانی در محیط آزمایشگاه غلظت های 1000و500و100و50و1 میکروگرم بر میلی لیتر از عصاره ی جلبک بر روی رده سلولهای سرطان تاثیر داده شد. بعد از 48 ساعت ، مرگ و میر سلولها ، با روش MTT مورد بررسی قرار گرفت . یافته های این مطالعه ، نشان می دهد که عصاره اتیل استاتیجلبک Entromorpha clatherata بر روی رده های سرطانی Hela ، دارای سمیت سلولی دراکثر غلظت ها می باشد و بالاترین اثرات مهار آن ، در غلظتهای 0/135 و10 میلی گرم بر لیتر می باشد . درصد مهارکنندگی برابر28/98 بیشترین درصد مهار کنندگی رشد در غلظت 1 میکروگرم می باشد ،که دارای اثرات کشندگی در حد 28/98درصد می باشد با توجه به این که عصاره ی جلبک Entromorpha clatherata ، دارای خاصیت سمیت سلولی در رده ی سلولهای سرطانی سرویکس Hela می باشد ، با انجام مطالعات بیشتر بر روی مدل های حیوانی و پس از آن مطالعات کارآزمایی بالینی می تواند به عنوان یک ماده در درمان سرطان مورد استفاده قرار گیرد .
Keywords:
Authors
محمد کیائی
دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
عباسعلی دهپور
گروه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
محمد شکرزاده
مرکز تحقیقات علوم دارویی ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، دانشجوی دکتری پژوهشی سم شناسی
صادق بیک نژاد
دانشجوی دکتری فزیولوژی زراعی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :