سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بعضی از پیشرفت های کران های بالا و پایین در معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,028

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCIHUB01_001

Index date: 22 November 2015

بعضی از پیشرفت های کران های بالا و پایین در معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب abstract

میخواهیم کرانهای دوطرفه را برای معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب بدست آوریم . اول از همه کرانهای عناصر غیر قطری معکوس را به عنوان تابعی از قطر پیدا میکنیم. سپس کرانهای دو طرفه ماتریس قطری را بهبود میبخشیم و سپس آن را برای همه عناصر از ماتریس معکوس مشخص میکنیم. کران های بالا و پایین را برای معکوس ماتریس های سه قطری ، قطر غالب بدست می آوریم. این کران ها، کران هایی راکه توسط )شیوا کومار و جی) بدست آمده اند را بهبود میبخشند. علاوه بر این نشان می دهیم که چطور کران ها را به روش تکراری بهبود بخشیم. برای یک M – ماتریس n × n دقیقا پس از 1-n مرحله تکرار معکوس بدست می آید.

بعضی از پیشرفت های کران های بالا و پایین در معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب Keywords:

بعضی از پیشرفت های کران های بالا و پایین در معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب authors

سجاد پهلوانی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ریاضی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
N .J _ Higham, Accuracy and Stability of Numerica Algorithms ...
Y. Ikebe, On inverses of Hessenberg matrices, Linear Algebera Appl. ...
R.Nabben, On Decay Rates of Nonsymmetric Tridiagonal and Band Matrices. ...
A.M. Ostrowski, Note on bounds for determinants with dominants with ...
P.N. Shivakumar, J.J. Williams, Q. Ye, C.A. Matrinov, On two-sided ...
J.H. Bramble, B.E. Hubbard, On _ finite diference analogue of ...
V. Eijkhout, B. Polman, Decay rates of inverses of banded ...
R. Nabben, Two-sided bounds on the inverse of diagonally dominant ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بعضی از پیشرفت های کران های بالا و پایین در معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب" توسط سجاد پهلوانی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ریاضی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی علوم فیزیک و ریاضی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ماتریس قطر غالب, ماتریس معکوس, ماتریس سه قطری, کران بالا و پایین هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1028 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که میخواهیم کرانهای دوطرفه را برای معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب بدست آوریم . اول از همه کرانهای عناصر غیر قطری معکوس را به عنوان تابعی از قطر پیدا میکنیم. سپس کرانهای دو طرفه ماتریس قطری را بهبود میبخشیم و سپس آن را برای همه عناصر از ماتریس معکوس مشخص میکنیم. کران های بالا و پایین را برای معکوس ماتریس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بعضی از پیشرفت های کران های بالا و پایین در معکوس ماتریس سه قطری, قطر غالب با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.