سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل نوینی در ارتباط با هندسه گسل هندیجان- ایذه با توجه به داده های زیرسطحی میادین نفتی رگ سفید، پارسی و پرسیاه در ناحیه «فرو افتادگی دزفول»

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,084

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI26_163

Index date: 7 November 2007

تحلیل نوینی در ارتباط با هندسه گسل هندیجان- ایذه با توجه به داده های زیرسطحی میادین نفتی رگ سفید، پارسی و پرسیاه در ناحیه «فرو افتادگی دزفول» abstract

گسل هندیجان، ایذه یکی از خطواره های مهم با روند، تکنوتیک عربی(پان افریکن) و ادامه یک کمان ناودیسی در پلت فرم عربی است(بحرودی 2003). این گسل به سمت شمال، کمربند چین رانده زاگرس را تحت تاثیر قرار داده است. گذر این گسل از کمربند زاگرس موجب تغییر رخساره و ضخامت رسوبات، ایجاد آنومالی های حرارتی و تغییرات ژئوشیمیایی و ایجاد یک سری ساختار همانند خمش راستگرد و قطعات آن اشلان در مسیر این گسل به عنوان ساختاری چند قطعه ای (poly segment) نمود حاصل کرده است. این تاثیرات نه تنها بر رخنمون های قدیمی تر از سازند گچساران در ورای گسل جبهه کوهستان زاگرس(MFF) بلکه بر لایه های زیرسطحی میادین نفتی، رگ سفید، پارسی و پرسیاه در ناحیه فرو افتادگی دزفول (گودال جلوئی زاگرس) نیز قابل مشاهده است. مطالعه این میادین نشان دهنده آرایشی خمشی (bending) و پله ای (stepover) از این گسل پی سنگی در ناحیه فرو افتادگی دزفول می باشد که توسط روندی فرضی حدود N80 تا N70 قطع و جابجایی های چپ گردی را در طول گسل نشان می دهد.

تحلیل نوینی در ارتباط با هندسه گسل هندیجان- ایذه با توجه به داده های زیرسطحی میادین نفتی رگ سفید، پارسی و پرسیاه در ناحیه «فرو افتادگی دزفول» authors

محمد سراج

کارشناس ارشد تکنونیک- شرکت ملی نفت مناطق نفت خیز جنوب- اداره کل زمین شن

محمدحسین حیدری فرد

کارشناس ارشد زمین شناسی نفت، شرکت ملی نفت مناطق نفت خیز جنوب، اداره ک

محمد یزدانی

کارشناس ارشد تکنوتیک ، شرکت ملی نفت مناطق نفت خیز جنوب اداره کل زمین ش

عبدالامیر چلداوی

کارشناس ارشد چینه شناسی

مقاله فارسی "تحلیل نوینی در ارتباط با هندسه گسل هندیجان- ایذه با توجه به داده های زیرسطحی میادین نفتی رگ سفید، پارسی و پرسیاه در ناحیه «فرو افتادگی دزفول»" توسط محمد سراج، کارشناس ارشد تکنونیک- شرکت ملی نفت مناطق نفت خیز جنوب- اداره کل زمین شن؛ محمدحسین حیدری فرد، کارشناس ارشد زمین شناسی نفت، شرکت ملی نفت مناطق نفت خیز جنوب، اداره ک؛ محمد یزدانی، کارشناس ارشد تکنوتیک ، شرکت ملی نفت مناطق نفت خیز جنوب اداره کل زمین ش؛ عبدالامیر چلداوی، کارشناس ارشد چینه شناسی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی بیست و ششمین گردهمایی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 16 آبان 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2084 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسل هندیجان، ایذه یکی از خطواره های مهم با روند، تکنوتیک عربی(پان افریکن) و ادامه یک کمان ناودیسی در پلت فرم عربی است(بحرودی 2003). این گسل به سمت شمال، کمربند چین رانده زاگرس را تحت تاثیر قرار داده است. گذر این گسل از کمربند زاگرس موجب تغییر رخساره و ضخامت رسوبات، ایجاد آنومالی های حرارتی و تغییرات ژئوشیمیایی و ایجاد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل نوینی در ارتباط با هندسه گسل هندیجان- ایذه با توجه به داده های زیرسطحی میادین نفتی رگ سفید، پارسی و پرسیاه در ناحیه «فرو افتادگی دزفول» با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.