سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

درآمدی بر روانشناسی محیط در فضای مجازی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 932

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOHACC01_244

Index date: 5 December 2015

درآمدی بر روانشناسی محیط در فضای مجازی abstract

امروزه با توجه به گسترش روز افزون فن آوری اطلاعات و ارتباطات در عصرالکترونیک، بشریت برای اولین بار دوره ا ی متفاوت را در دوران تار یخ تجربه می کند، به طوری که تغییرات سریع و اجتناب ناپذیر دنیای دیجیتال در تمامی سطوح زندگی آدمی وارد شده و تأثیرات متقابل خود را بر عرصه های مختلف زیست انسانی نشان می دهد. ظهور اینترنت امکان برقراری شبکه ای عظیم از ارتباطات انسانی را در گستره ی جها نی فراهم آورده است و آدمیان را با شیوه های جدید و بدیعی در برقراری ارتباط مواجه کرده است، این اتفاق بر روی نگرش و نوع تفکر افراد نیز تأثیر گذاشته است. از این رو به دنبال تغییر در شیوه ی اندیشیدن، طرز تلقی افراد از ماهیت محیط، فضا، مفهوم مکان و شیوه های برقراری ارتباطکاملا متحول شده است و به تبع آن جایگاه معماری هم دستخوش دگرگونی هایی گشته زیرا همواره با محیط و نحوه ی زیست انسانی همسو و هماهنگ بوده و هر گونه تغییر در نحوه ی زندگی آدمی بر آن تأثیر مستقیم و بی واسطه داشته است. شناخت ماهیت و چیستی فضای مجازی به عنوان یکی از مهم ترین موضوعات و مسائل تأثیرگذار در دوره ی معاصر، دارای جایگاه ی ویژه و درخور توجه است. روانشناسی محیط نیز که در راستای شناخت رفتارهای انسانی در محیط های گوناگون شکل گرفته است، می تواند برای شناخت بهتر و بیشتر محیط یا فضای مجازی و جایگاه آن در جهان امروز به کار گرفته شود . در این جستار تلاش بر این است تا با استفاده از اصول و رویکردهای شاخه ی روانشناسی محیط به عنوان حوزه ای بین رشته ای، ارتباط میان محیط و فضای مجازی در دنیای ذهنی با دنیای واقعی و عینی به کمک دو رویکرد شناختی و پدیدارشناختی بررسی شده و دامنه ی نفوذ آن در حیطه های گوناگون مورد بررسی و تحلیل اجمالی قرار گیرد.

درآمدی بر روانشناسی محیط در فضای مجازی Keywords:

درآمدی بر روانشناسی محیط در فضای مجازی authors

زینب دبیریان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

علی اصغرزاده

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدزاده کرمانی، روح ..، (1390)، درآمدی بر پدیدارشناسی فضای مجازی، ...
اسمیت، دیوید وودراف، ترجمه مسعود علیا(1393)، پدیدارشناسی، انتشارات ققنوس، تهران. ...
پاپینیو، دیوید، ترجمه سید کمال خرازی، (1390)، درآمدی بر آگاهی، ...
پوگلیسی، لوئیجی پرسینزا، ترجمه محمدرضا جودت، (1386)، فرا معماری/ فضاها ...
شایگان، داریوش، ترجمه فاطمه ولیانی، (1391)، افسون زدگی جدید: هویت ...
گروترم یورگ کورت، ترجمه جهانشاه پاکزاد و عبدالرضا همایون، (1390)، ...
لنگ، جان، ترجمه علیرضا عینی فر(1388)، آفرینش نظریه معماری؛ نقش ...
مرتضوی، شهرناز، (1380)، روانشناسی محیط و کاربرد آن، انتشارات دانشگاه ...
یوسف پور، کمال، (1385)، معماری در فضای سایبر؛ نگاهی به ...
_ Internationa Conference On Human, Architecture, Civil Engineering and City ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "درآمدی بر روانشناسی محیط در فضای مجازی" توسط زینب دبیریان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور؛ علی اصغرزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانشناسی محیط ، فضای مجازی ، معماری ، فلسفه ذهن ، پدیدارشناسی هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 932 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با توجه به گسترش روز افزون فن آوری اطلاعات و ارتباطات در عصرالکترونیک، بشریت برای اولین بار دوره ا ی متفاوت را در دوران تار یخ تجربه می کند، به طوری که تغییرات سریع و اجتناب ناپذیر دنیای دیجیتال در تمامی سطوح زندگی آدمی وارد شده و تأثیرات متقابل خود را بر عرصه های مختلف زیست انسانی نشان می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله درآمدی بر روانشناسی محیط در فضای مجازی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.