سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه ضریب رفتار و عملکرد میراگرهای فلزی در سازه های فولادی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 765

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOHACC01_287

Index date: 5 December 2015

مطالعه ضریب رفتار و عملکرد میراگرهای فلزی در سازه های فولادی abstract

در میراگرهای جاری شونده فلزی، از قدیمیترین ابزار اتلاف انرژی برای کنترل و کاهش پاسخهای لرزه ای سازه ها تحت زمین لرزه های شدید محسوب می شوند. یکی از پرکاربردترین این وسایل نوع خاصی از میراگرها تحت عنوان میراگرهای ADAS می باشند. مطالعه خواص لرزه ای و رفتار غیر خطی سیستم های سازه ای مجهز به این نوع میراگر می تواند کمک قابل توجهی به درک رفتار این سیستم ها در برابر نیروهای جانبی ناشی از زمین لرزه های بزرگ بنماید. این مقاله به بررسی عملکرد میراگر فولادی ADAS می پردازد که روی بادبند شورون قرار می گیرد. برای بررسی تأثیرگذاری این دستگاه جذب انرژی در کاهش پاسخ سازه های چندین طبقه، سازه 5 طبقه که با آیین نامه 2800 طراحی شده بود، در نرم افزار SAP2000 ایجاد گردید سپس این سازه، در حالت مجهز شده به میراگر و بدون آن، تحت ارتعاشات پایه مربوط به سه زلزله السنترو، کوبه و طبس قرار داده شده و تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی بر روی آنها انجام گرفت. نتایج حاصل از این آنالیزهای عددی نشان دادند که میراگر معرفی شده تأثیر قابل ملاحظه ای درکاهش ارتعاشات سازه و جذب انرژی زلزله های وارده داشته است. می توان گفت که عمده ترین فعالیت ساخت سازه مقاوم در برابر زلزله به شکل پذیری ساختمان بر می گردد. به علت رفتار غیر خطی و شکل پذیری سازه ها، می توان برای تحمل نیروهای شدید زلزله، به جای طراحی سازه برای نیرو های بزرگ، از این ظرفیت رفتار غیر خطی سازه ها استفاده کرد. به این ترتیب بررسی پارامترهای موجود در رفتار غیر خطی و شکل پذیری دارای اهمیت زیادی است. این مباحث تحت عنوان ضریب رفتار مطرح می شود که مهم ترین پارامتر در طرح لرزه ای می باشد. به همین خاطر سازه مذکور تحت تحلیل پوشآور قرار داده شد و با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی منحنی ظرفیت سازه رسم شده و ضریب رفتار سازه ی مذکور بدست آمده است. ضریب رفتار بدست آمده برای مدلسازی فوق، رفتار غیر خطی نسبتا خوب و شکل پذیری مناسبی را برای این نوع سیستم سازه ای نشان میدهد.

مطالعه ضریب رفتار و عملکرد میراگرهای فلزی در سازه های فولادی Keywords:

مطالعه ضریب رفتار و عملکرد میراگرهای فلزی در سازه های فولادی authors

ندا فضلعلی پور

کارشناسی ارشد عمران سازه

ویدا وطندوست شیشوان

کارشناسی ارشد عمران زلزله

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیین‌نامه بارگذاری .519 ...
مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، "آیین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر ...
-AISC, Manual of Steel Construction, Allowable Stress Design, (1989), 9th ...
BergmanD.M., Goel S.C., (1987). "Evaluation of Cyclic Testing of Steel-Plate ...
T ehranizadehN _ _ (2001). "Passive energy dissipation device for ...
WhittakerA., Bertero V., Alonso J., Thompson C., (1989). "Earthquake Simulator ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه ضریب رفتار و عملکرد میراگرهای فلزی در سازه های فولادی" توسط ندا فضلعلی پور، کارشناسی ارشد عمران سازه؛ ویدا وطندوست شیشوان، کارشناسی ارشد عمران زلزله نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میراگرفولادی ، کنترل غیرفعال ، ضریب رفتار ، طراحی لرزه ای ، تحلیل ییرخطی هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 765 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در میراگرهای جاری شونده فلزی، از قدیمیترین ابزار اتلاف انرژی برای کنترل و کاهش پاسخهای لرزه ای سازه ها تحت زمین لرزه های شدید محسوب می شوند. یکی از پرکاربردترین این وسایل نوع خاصی از میراگرها تحت عنوان میراگرهای ADAS می باشند. مطالعه خواص لرزه ای و رفتار غیر خطی سیستم های سازه ای مجهز به این نوع میراگر می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه ضریب رفتار و عملکرد میراگرهای فلزی در سازه های فولادی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.