سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فضاهای آموزشی از دیدگاه روانشناسی محیط در معماری بومی گیلان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,123

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOHACC01_525

Index date: 5 December 2015

فضاهای آموزشی از دیدگاه روانشناسی محیط در معماری بومی گیلان abstract

در سالهای اخیر با توجه به رشد روزافزون و وسعت تغییرات روشهای آموزشی، سازگار نمودن بستر یادگیری با تمامی جوانب نیازهای یادگیرنده، در کانون توجه متخصصین آموزش قرار گرفته است، چرا که محیط فیزیکی به سبب ساختار خود می تواند تعاملات و در پی آن فرآیند یادگیری را تقویت و یا تضعیف نماید. معماری، هنری است که ما را در بر گرفته است و انسانها بیش از آنکه بر فضا تأثیر بگذارند، از آن تأثیر می پذیرند . آموزش و به تبع آن محیط های آموزشی بیشترین اثر و نقش را بر ذهنیت و تمدنسازی جوامع به عهده دارند. لازمه اصلاح کالبد آموزش و پرورش، ایجاد فضاهای مرتبط با فعالیت دانشآموزان است؛ فضاهایی که دارای شرایط مناسب و مطلوب برای رشد فیزیکی ذهنی، عاطفی و اجتماعی کودکان م ی باشد که تحقق این امر از طریق طراحی جزئیات فضاها با توجه به الگوهای رفتاری کودکان امکانپذیر می گردد. روانشناسی محیطی مطالعه پیچیده بین مردم و محیط اطرافشان است. با استفاده از این دانش می توان پیش از طراحی و ساخت، ارزیابی هایی را انجام داد که بهترین ابزار برای طراحان حرفه ای به حساب میآید. معماری بومی گیلان میتواند بر معماری مدارس و فضاهای آموزشی و روانشناسی محیط تاثیرگذار باشد. لذا این مقاله سعی دارد به بررسی تاثیر فضاهای آموزشی از منظر روانشناسی محیط در معماری بومی گیلان بپردازد.

فضاهای آموزشی از دیدگاه روانشناسی محیط در معماری بومی گیلان Keywords:

فضاهای آموزشی از دیدگاه روانشناسی محیط در معماری بومی گیلان authors

کیان صفائی چائی کار

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات رشت،

حسین صفری

استادیار گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات رشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استان‌فر، غلامحسین، (1379)، خدمات و صدمات صوتی در فضاهای آموزشی، ...
خادمی، امیر مهدی، (1388)، در جستجوی هویت رای ماهیت از ...
رازجویان، محمود، (1376)، نگاهی به ائتلاف معماری و علوم رفتاری ...
سلجوقی، خسرو، (1373)، بررسی و تحقیق در انطباق پروژه‌های احداثی ...
غفاری، علی، (1378)، انتظام کالبدی فضاها و روابط بین آنها ...
مطلبی، قاسم، روان‌شناسی محیطی دانشی نو در خدمت معماری و ...
Jilk, Bruce, (2002), Freedom and Creativity, Vol. 52, No.7, Available ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فضاهای آموزشی از دیدگاه روانشناسی محیط در معماری بومی گیلان" توسط کیان صفائی چائی کار، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات رشت،؛ حسین صفری، استادیار گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات رشت نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانشناسی محیطی ، فضای آموزشی ، معماری ، یادگیری هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1123 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر با توجه به رشد روزافزون و وسعت تغییرات روشهای آموزشی، سازگار نمودن بستر یادگیری با تمامی جوانب نیازهای یادگیرنده، در کانون توجه متخصصین آموزش قرار گرفته است، چرا که محیط فیزیکی به سبب ساختار خود می تواند تعاملات و در پی آن فرآیند یادگیری را تقویت و یا تضعیف نماید. معماری، هنری است که ما را در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فضاهای آموزشی از دیدگاه روانشناسی محیط در معماری بومی گیلان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.