سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,014

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOHACC01_714

Index date: 5 December 2015

مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی abstract

مدلسازی اطلاعات ساختمان(BIM) فرآیند توسعه و تولید مدل رایانهای به منظور شبیه سازی برنامه ریزی، طراحی، ساخت و عملیات اجرا می باشید. به دست آمده از BIM، یک مدل دیجیتال غنی از داده، شیگرا، هوشمند و پارامتریک است که هر کدام از برون دادهای بصری و داده های آن برای پاسخگویی به نیازهای متنوع کاربران متخصص می باشد. به این صورت که کاربر می تواند نماها و داده های مورد نیاز خود را از مدل BIM استخراج و پردازش کرده و در نتیجه به اطلاعاتی که برای تصمیم سازی و ارتقای فرایند ارائه و بررسی امکانات مربوط است، دست باید . یک مدل BIM هندسه ی بنا، ارتباطات فضایی، اطلاعات جغرافیایی، مقدار و ویژگی های اجرای ساختمان، تخمین هزینه ها، لیست مواد مورد نیاز و جداول پروژه را مشخص می سازد. همچنین این مدل میتواند کل چرخه حیات ساختمان را نشان دهد که در نتیجه، مقادیر و ویژگی های مواد می تواند به سرعت و سهولت از مدل BIM استخراج گردد و همین طور محدوده و بخشهای مختلف کار به سادگی قابلیت جداسازی و تعریف مجدد دارند. سیستم ها و ترتیب ها می تواند در مقیاس در ارتباط با کل و یا گروهی از امکانات ساختمان نمایش داده شوند. همین طور اسناد ساخت مانند ترسیمات، دیتیل های تهیه شده، فرآیندهای پیشنهاد شده و دیگر مشخصات میتواند به سادگی به یکدیگر ارتباط پیدا کنند . با توجه به اینکه مدل سازی اطلاعات ساختمان به عنوان کاری جدید در صنعت ساختمان سازی محسوب می گردد، این مقاله در پی آن است که به شناخت BIM پرداخته و پس از بیان مزایا و روش های طراحی، آنرا در در مدیریت ساخت مورد توصیف قرار دهد.

مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی Keywords:

مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی authors

حمیدرضا عظمتی

دانشیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران

حسام جواهرپور

پژوهشگر دوره دکتری، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Costa, S. D. (2013). Energy Indicators Based On Multi-source Data ...
Darby, S. (2006). The Effectivenes of Feedback on Energy Consumption. ...
Ibrahim Motawa, K. C. (2013). Sustainable BIM-based Evaluation of buildings. ...
Osello, Anna, The Future of Drawing with BIM for Engineers ...
S. Lagiela, L. D.-V., J. Armesto, P. Arias. (2014). Non ...
_ Internationa Conference On Human, Architecture, Civil Engineering and City ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی" توسط حمیدرضا عظمتی، دانشیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران؛ حسام جواهرپور، پژوهشگر دوره دکتری، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل سازی ، ساختمان ، BIM ، معماری هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6014 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدلسازی اطلاعات ساختمان(BIM) فرآیند توسعه و تولید مدل رایانهای به منظور شبیه سازی برنامه ریزی، طراحی، ساخت و عملیات اجرا می باشید. به دست آمده از BIM، یک مدل دیجیتال غنی از داده، شیگرا، هوشمند و پارامتریک است که هر کدام از برون دادهای بصری و داده های آن برای پاسخگویی به نیازهای متنوع کاربران متخصص می باشد. به این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.