سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی رفتاری ویسکو - هایپرالاستیک فوم هادربارگذاری کشش تک محوره

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,569

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME16_590

Index date: 11 November 2007

مدلسازی رفتاری ویسکو - هایپرالاستیک فوم هادربارگذاری کشش تک محوره abstract

توصیف تغییر شکل های بزرگ همراه با نرخ کرنش در فوم های تراکم پذیر بامعادلات ساختاری ویسکو – هایپر الاستیک تراکم پذیر بیان می شود. به دلیل وجود تغییر شکل های بزرگ و همین طور اثرات زمانی ناشی از رفتار ویسکوز توصیف رفتار این مواد بهطور دقیق ممکن نشده است. به همین منظور روش های متفاوتی برای توصیف هرچه بهتر رفتار این موادارائه شده اند. در این مقاله و برای رسیدن به روابط ساختاری، روابط ساختاری به دو بخش تقسیم می شوند، بخشی برای مطالعه مشخصه رفتاری شبه استاتیکی هایپرالاستیک جسم می باشدکه می توان از توابع انرژی مربوط به هایپر الاستیک با در نظر گرفتن فرض ترا کم پذیری برای توصیف آن استفاده کرد و بخش دیگر که به نرخ کرنش بستگی دارد و بیانگر سابقه کرنش و تغییر شکل می باشد که از انتگرال گیری فانکشتالی مربوط به ویسکوز الاستیک استفاده شده است. در به کار بردن فانکشتال مربوطه از یک زمان وارهیدرگی برای تنش وابسته به نرخ کرنش استفاده شده است. در نهایت کل تنش به صورت مجموع تنش ها از دو بخش هایپر الاستیک و ویسکوالاستیک به دست می آید. در بخش مربوط به هایپر الاستیسیته از تابع انرژی توانی که اثرات تراکم پذیری در آن اعمال شده است. استفاده شده است. این تابع انرژی تابعی از ناورداهای تانسور تغییر شکل چپ کوشی – گرین می باشد. در بخش مربوط به ویسکو الاستیک ، فانکشتال مربوطه به صورت حاصلضرب توابعی از ناورداهای تانسور تغییر شکل شکل چپ کوشی – گرین و همین طور نرخ کشیدگی ها در نظر گرفته می شود. با مقایسه با داده های تجرب صحت و دقت روش مذکور در توصیف رفتار ویسکو – هایپرالاستیک فوم ها همراه با اثر نرخ کرنش بررسی می گردد.

مدلسازی رفتاری ویسکو - هایپرالاستیک فوم هادربارگذاری کشش تک محوره Keywords:

مدلسازی رفتاری ویسکو - هایپرالاستیک فوم هادربارگذاری کشش تک محوره authors

یاور عنانی

دانشجو - دانشگاه صنعتی شریف

رضا نقدآبادی

استاد - دانشگاه صنعتی شریف

رضا عوض محمدی

دانشجو - دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Lockett FJ., 1972, Non-linear viscoelastic solids, New york, Academic Press. ...
Ferry JD., 1980, Viscoelastic properties of polymers, New york, Willey. ...
Ogden R.W., 1984, Nonlinear elastic deformation, Ellis Harwood. ...
Drozdov AD., Kolmanovski VB., 1994, Stability in viscoelasticity, Amsterdam, North ...
Yang LM, Shim VPW, 2004, A vi ScO- hyperelastic constitutive ...
Johnson AR, Quigley CJ, Freese CE., 1995, A viscoplastic finite ...
Johnson AR, Quigley CJ., 1992, A vi _ ohyperelastic Maxwell ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی رفتاری ویسکو - هایپرالاستیک فوم هادربارگذاری کشش تک محوره" توسط یاور عنانی، دانشجو - دانشگاه صنعتی شریف؛ رضا نقدآبادی، استاد - دانشگاه صنعتی شریف؛ رضا عوض محمدی، دانشجو - دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ویسکو هایپرالاستیک ، تغییر شکل های بزرگ ، فوم ها ، نرخ کرنش هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2569 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توصیف تغییر شکل های بزرگ همراه با نرخ کرنش در فوم های تراکم پذیر بامعادلات ساختاری ویسکو – هایپر الاستیک تراکم پذیر بیان می شود. به دلیل وجود تغییر شکل های بزرگ و همین طور اثرات زمانی ناشی از رفتار ویسکوز توصیف رفتار این مواد بهطور دقیق ممکن نشده است. به همین منظور روش های متفاوتی برای توصیف هرچه بهتر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی رفتاری ویسکو - هایپرالاستیک فوم هادربارگذاری کشش تک محوره با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.