سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی فراوانی رنگدانه باکتری های محیطی در خاک مناطق حاصلخیز استان خراسان رضوی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 769

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AGROCONGRESS02_443

Index date: 4 January 2016

ارزیابی فراوانی رنگدانه باکتری های محیطی در خاک مناطق حاصلخیز استان خراسان رضوی abstract

تولید رنگدانه توسط میکروارگانیسم ها نسبت به منابع دیگر بسیار اهمیت دارد، زیرا مکروارگانیسم ها با رشد سریع، بازدهی بالاتر و استخراج راحت تر مزایای بیشتری دارند .برخی از این رنگدانه ها دارای عملکردهای بیولوژیکی مهمی از جمله فعالیت آنتی بیوتیکی، ضدقارچی، ضدتوموری، تضعیف کنندگی سیستم ایمنی هستند که از این رو بسیاری از آنها اثرات شیمی درمانی بالقوه ای دارند. به طور کلی متابولیت های رنگی میکروارگانیسم ها کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف دارند. هدف از این مطالعه جداسازی میکروارگانیسمها یا سویه های جدید تولید کننده رنگدانه و بررسی فراوانی رنگدانه باکتری های محیطی در خاک مناطق مختلف حاصلخیز استان خراسان رضوی می باشد. در تحقیق حاضر 8 نمونه خاک جدا شده از مناطق مختلف حاصلخیز استان خراسان رضوی جمع آوری و پس از تهیه رقت، هر نمون بر روی محیط نوترینت آگار و مولرآگار کشت داده شده. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که خاک مناطق مختلف حاصلخیز استان خراسان رضوی دارای فراوانی بالاتری از باکتری های تولید کننده، رنگدانه می باشد .

ارزیابی فراوانی رنگدانه باکتری های محیطی در خاک مناطق حاصلخیز استان خراسان رضوی Keywords:

ارزیابی فراوانی رنگدانه باکتری های محیطی در خاک مناطق حاصلخیز استان خراسان رضوی authors

نازنین هاشمی بنی

دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، گروه میکروبیولوژی، شیراز، ایران

الهام معظمیان

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، گروه میکروبیولوژی، شیراز، ایران

نگار اذر پیرا

استاد مرکز تحقیقات پیوند و ترمیم اعضا، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Unagul, P., Wongsa, P., kittakoop, Intanias, S., S rikili-Kulchai, P., ...
Mizukami, H., konoshima, M., Tabaia, M.(1978). Variation in pigment production ...
Parekli, S., Vmci, V., SIrobcl, R.(2000). Improvement of microbial strains ...
Baker, R., Tatum, I., .(1998). Novel antliraquinones from stationary cultures ...
Lopes, S., Tlanco, Y., Justo, G., Nogueira, P., Rodrigues, F., ...
Hendry, G., Houghton, J.(1996). Natural Food Colorans, Black Academic, 25: ...
Aust, J, fermentation, .(2009). purification and biological activities produced by ...
Nowroozi, J., Akhavansep ahi. A., Rashnonejad, A.(2011). Pyocyanin biosynthetic genes ...
Kavitha, R., Aiswariya, S., Chandana, M., Ratnavali, G.(2007). Anticancer activity ...
Selvameenal, L, Rad hakrishnan, _ B alagurun atthan, R.(2009). Antibiotic ...
Sharma, R., Chahar, OP., Bhatnagar, M, Bhatnagar, A.(2013). Impact of ...
Prescotta, H. (2010). Laboratory exercise in Micribiology, The McGrow-Hil companies, ...
Trutko, S., Dorofeeva, L., Evtnshcnko, _ Ostrovski, D., Mintz, M., ...
Unagul, P., Wongsa, P., kittakoop, Intanias, S., S rikili-Kulchai, P., ...
C anizare s-Villanueva, R., Rios-Leal, E., Olvera, R., Ponce Novola, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی فراوانی رنگدانه باکتری های محیطی در خاک مناطق حاصلخیز استان خراسان رضوی" توسط نازنین هاشمی بنی، دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، گروه میکروبیولوژی، شیراز، ایران؛ الهام معظمیان، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، گروه میکروبیولوژی، شیراز، ایران؛ نگار اذر پیرا، استاد مرکز تحقیقات پیوند و ترمیم اعضا، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنتی بیوتیک، بیولوژیکی، رنگدانه، ضد توموری، میکروارگانیسم هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 769 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تولید رنگدانه توسط میکروارگانیسم ها نسبت به منابع دیگر بسیار اهمیت دارد، زیرا مکروارگانیسم ها با رشد سریع، بازدهی بالاتر و استخراج راحت تر مزایای بیشتری دارند .برخی از این رنگدانه ها دارای عملکردهای بیولوژیکی مهمی از جمله فعالیت آنتی بیوتیکی، ضدقارچی، ضدتوموری، تضعیف کنندگی سیستم ایمنی هستند که از این رو بسیاری از آنها اثرات شیمی درمانی بالقوه ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی فراوانی رنگدانه باکتری های محیطی در خاک مناطق حاصلخیز استان خراسان رضوی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.