تحلیلی بر نقش رهبری تحولگرای مدیران مدارس بر رضایت شغلی معلمان
Publish place: The first scientific research conference on new findings of management sciences, entrepreneurship and education in Iran
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 572
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EMCONF01_262
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394
Abstract:
در دنیای سازمانی نوین یکی از مهمترین شاخصهای تأثیرگذار بر جوامع عنصر مدیریت است، که شکل مطلوب آن مدیریت همراه با رهبریتلقی می شود و موفقیت سازمان ها و ازجمله سازمان های آموزشی در تحقق اهداف از پیش تعیین شده، درگرو چگونگی اعمال مدیریت وسبک های مؤثر رهبری مدیر است. در این میان نظریه رهبری تحول آفرین به عنوان سرآمد تمامی نظریه ها در مقام توصیف فرآیندهای اثربخشیرهبری شهرت یافته و در منابع گوناگون بهعنوان رهبری اثربخش دانشگاهی معرفی گردیده است . بنابراین شناخت نیازها، انگیزه ها، تمایلات وعوامل رضایت و رضایت شغلی معلمان نه تنها لازم است بلکه جهت اتخاذ سیاست های صحیح، راهبردهای مناسب و برنامه های مؤثر ضروریمی باشد. با توجه به اینکه تمایلات درونی افراد نیز رضایت شغلی آنان را ساخته و محرک افراد در انجام وظایف می شود، نقش مدیر مدرسه رابه عنوان رهبر و بهخصوص رهبری تحول گرا را بیشتر برجسته میسازد. با توجه به ضرورت اهمیت این مسئله محقق در این پژوهش به تحلیلنقش رهبری تحولگرای مدیران مدارس بر رضایت شغلی معلمان پرداخته است. برای این منظور از روش کتابخانه ای و مروری بر تحقیقاتقبلی استفاده کرده است. محقق در ادامه به نقش مدیریت و رهبری در سازمان آموزشی،تفاوت آنها در سازمان،رضایت شغلی و نقش رهبرتحول گرا در رضایت شغلی معلمان پرداخته است. نتایج تحقیق نشان داد رهبری تحول گرا در بهبود بروندادهای آموزشگاهی و رضایت شغلیمعلمان نقش کلیدی را بازی می کند.
Keywords:
Authors
عبدالله رحیمی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه کردستان
هایده احمدی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه کردستان
سمیه احمدی
دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی، دانشگاه کردستان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :