سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی زمین ریخت شناسی پهنه قم-ساوه، شمال باختری ایران مرکزی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,657

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GOHARCONF01_011

Index date: 10 January 2016

ارزیابی زمین ریخت شناسی پهنه قم-ساوه، شمال باختری ایران مرکزی abstract

نطقه مورد مطالعه، حوضه قم-ساوه، حاشیه شمالی ایران مرکزی و زون آتشفشانی ارومیه-دختر در نظر گرفته شده و از شمال به زون البرز مرکزی، محدود می شود .این محدوده بین گسلهای چپبر کوشک- نصرت، واقع در شمال و شمال خاوری، و گسل تلخاب در جنوب باختری محدوده میشود که شواهد فعالیت آنها در کواترنری وجود دارد. مهمترین گسل های منطقه مورد مطالعه که در نقشه های زمین شناسی 100000 :1 قم، ساوه و تفرش وجود دارند، گسل های کوشک نصرت،ساوه، ایندس،تفرش، نوبران، تلخاب، البرز و زون گسله کوه قرمز است. در این مطالعه سعی شده است میزان فعالیت زمینساختی این پهنه، با استفاده از روشهای زمین ریخت شناسی مورد بررسی قرار گیرد. لذا به منظور ارزیابی میزان فعالیت زمین ساختی منطقه مورد مطالعه از اندازه گیری شاخصهای مورفوتکتونیکی و تطابق نقشه های به دست آمده از این اندازهگیری ها با محل گسل های اصلی استفاده شده است. سه شاخص زمینساختی مورد استفاده دراین پژوهش شامل، گرادیان طولی(SL)،سینوسی پیشانی کوهستان (Smf)و و نسبت پهنای کف دره به ارتفاع دره (Vf)هستند که در محیط 10.1 ArcGIS و با کمک نرم افزارArc hydro اندازهگیری شده اند. مقادیر به دست آمده از شاخص های مورفوتکتونیکی و بررسی شواهد زمین ریخت شناسی، نشان دهنده فعالیت زمین ساختی بالا در نزدیکی گسل های کوشک-نصرت، نوبران، ایندس و تفرش است.

ارزیابی زمین ریخت شناسی پهنه قم-ساوه، شمال باختری ایران مرکزی Keywords:

ارزیابی زمین ریخت شناسی پهنه قم-ساوه، شمال باختری ایران مرکزی authors

الهام قربانی

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه خوارزمی تهران

اصغر دولتی

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه خوارزمی تهران

محسن پورکرمانی

دانشکده علوم زمین، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Keller, E. A., Pinter, N, "Active Tectonics: Earthquakes, Uplift, and ...
Morley, C., Kongwung, B., Julapour, A., Ab dolghafourian, M., Hajian, ...
Hack, J.T, 1982. "Physiographic division and differential uplift in the ...
Bull, w.b., 2007, "Tectonic geo morphology of newapproach ...
El Hamdouni, R., Irigaray, C., Fernandez, T., Chacon, J., Keller, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی زمین ریخت شناسی پهنه قم-ساوه، شمال باختری ایران مرکزی" توسط الهام قربانی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه خوارزمی تهران؛ اصغر دولتی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه خوارزمی تهران؛ محسن پورکرمانی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش علوم زمین شناسی و معدن با نگرشی بر دریاچه ارومیه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فعالیت زمین ساختی، شاخص های زمین ریختی،گسل کوشک-نصرت، گسل نوبران، گسل ایندس، حوضه قم-ساوه هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1657 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نطقه مورد مطالعه، حوضه قم-ساوه، حاشیه شمالی ایران مرکزی و زون آتشفشانی ارومیه-دختر در نظر گرفته شده و از شمال به زون البرز مرکزی، محدود می شود .این محدوده بین گسلهای چپبر کوشک- نصرت، واقع در شمال و شمال خاوری، و گسل تلخاب در جنوب باختری محدوده میشود که شواهد فعالیت آنها در کواترنری وجود دارد. مهمترین گسل های منطقه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی زمین ریخت شناسی پهنه قم-ساوه، شمال باختری ایران مرکزی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.