سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی دو بعدی داده های پلاریزاسیون القاییو مقاومت ویژه الکتریکیکانسار مس دوزج

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 537

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GOHARCONF01_019

Index date: 10 January 2016

مدلسازی دو بعدی داده های پلاریزاسیون القاییو مقاومت ویژه الکتریکیکانسار مس دوزج abstract

نیاز روزافزون بشر به مواد معدنی سبب شده است که روش های نوینی برای پیجویی و اکتشاف کانسارها به کار گرفته شود. روش ها یژئوفیزیکی در زمینه اکتشاف وبررسی منابع زیرسطح قبل ازحفاری به طور گسترده به کار گرفته می شود.در اکتشاف ذخایر سولفیدی افشان، مناسب ترین روش ژئوفیزیکی، روش پلاریزاسیونالقایی به همراه روش مقاومت ویژه الکتریکی می باشد. در این روش قابلیت شارژ شدن کانی ها با استفاده از جریان پیوسته یا متناوب اندازه گیری می شود. مدل سازی معکوس یک روش موثر جهت بررسی وجود ماده معدنی در عمق و تطبیق بهتر داده های ژئوفیزیکی با واقعیت کانسار است. در این روش زمین به تعداد زیادی منشورهای مستطیلی تقسیم شده و فرض برثابت بودن هدایت ویژه یا مقاومت ویژه و بار پذیری در هر سلول مستطیلی است. در این مقاله به منظور بررسی ویژگی های کمی و کیفی پیکره معدنی کانسار مس دوزج از روش های پلاریزاسیون القایی و مقاومت ویژه الکتریکی استفاده شده است.

مدلسازی دو بعدی داده های پلاریزاسیون القاییو مقاومت ویژه الکتریکیکانسار مس دوزج Keywords:

مدلسازی دو بعدی داده های پلاریزاسیون القاییو مقاومت ویژه الکتریکیکانسار مس دوزج authors

صیام صفائی

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران

مهران فرهمندیان

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران

سهراب افشاری

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران

صادق کیانپوریان

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Pelton, W. H., Rijo, L, and Swift, C. M., " ...
Li, Y., and Oldenburg, D. W., _ 3-D inversion of ...
Oldenburg, D. W. and Li, Y., "Inversion of induced polarization ...
Oldenburg, D. W., and Li, Y., "subspace linear inversemethod : ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی دو بعدی داده های پلاریزاسیون القاییو مقاومت ویژه الکتریکیکانسار مس دوزج" توسط صیام صفائی، جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران؛ مهران فرهمندیان، جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران؛ سهراب افشاری، جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران؛ صادق کیانپوریان، جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گروه ژئوشیمی، اصفهان، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش علوم زمین شناسی و معدن با نگرشی بر دریاچه ارومیه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کانسار مس، مقاومت ویژه الکتریکی، پلاریزاسیونالقایی، مدلسازی وارون دو بعدی هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 537 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نیاز روزافزون بشر به مواد معدنی سبب شده است که روش های نوینی برای پیجویی و اکتشاف کانسارها به کار گرفته شود. روش ها یژئوفیزیکی در زمینه اکتشاف وبررسی منابع زیرسطح قبل ازحفاری به طور گسترده به کار گرفته می شود.در اکتشاف ذخایر سولفیدی افشان، مناسب ترین روش ژئوفیزیکی، روش پلاریزاسیونالقایی به همراه روش مقاومت ویژه الکتریکی می باشد. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی دو بعدی داده های پلاریزاسیون القاییو مقاومت ویژه الکتریکیکانسار مس دوزج با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.