سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ساختار کالبدی مسجد فرح آباد ساری درعصر صفویه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,338

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT01_1424

Index date: 10 January 2016

بررسی ساختار کالبدی مسجد فرح آباد ساری درعصر صفویه abstract

درمیان اندامهای درون شهری هرشهر وروستا نیایشگاه همیشه جای ویژه خودرا داشته اند و دارندو ازاندامهای دیگر نمایانتر و چشم گیرتر است و ازاین روست که همه جادردل آبادی جایگرفته است مسجدفرح اباد ازساخته های دوران شاه عباس دراوایل قرن یازدهیم هجری یکی ازمساجد ساخته شده به سبک و سیاق معماری اصفهان و دارای تمامی استانداردهای رایج درساخت ابنیه مساجد دوره صفویه از تاریخ معماری ایران می باشد دراین مقاله سعی براین است که دران بخشهای مربوط به ساختارکلیت منسجم بنا را مورد بررسی قراردهیم و به عناصرمختفی ازقبیل: 1-درگاه هاوبازشوها و درها /2-نویزه ها و طاق ها /3-پوشش ها و .... پرداخته شود روش تحقیق دراین میان مقاله میدانی ـ تاریخی ـ تحلیلی است ابتدا بررسی پیمایشی برای شناسایی بنا و ثبت اثار صورت رگفته و یافته های بررسی پیمایشی میدانی با اطلاعات حاصل ازمنابع مکتوب تواریخ کتب جغرافیایی مطابقت داده شده است پس ازبررسی میدانی درمحل اثار مورد اشاره و مطالعات تاریخی نگارندگان به تحلیل عوامل کالبدی بنا پرداخته اند

بررسی ساختار کالبدی مسجد فرح آباد ساری درعصر صفویه Keywords:

بررسی ساختار کالبدی مسجد فرح آباد ساری درعصر صفویه authors

ابراهیم امیرکلایی

عضو - هیات علمی گروه باستانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه ،

مریم مهرپرور

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه شمال آمل

فرناز نقی سادات

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه شمال آمل

نازیلا سعیدی فرزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کیا نی، م . معما ر ی ایر ان د ...
ر ا بینو، 5 ا . سفرنا مه ما زند ...
ا سیو ری، ر . ایر ا ن عصر صفو ...
ا شرف، ا . ویژگی ها ی تا ریخی شهر ...
هیلنبر ا ند _ ر - معما ر ی ایر ...
د لا و اله، پ . سفرنا مه د لا ...
I7] ستو د ه، م . ا ز آستا ر ...
اتقو ی، ع .، ها شمی ز رج آبا د، ...
زمرشید ی، ح - معما ر ی ایر ان، مصا ...
اپر و ند، ش .، نو ین، ت . آشنا ...
حبیبی، سید محسن (1384) . « ا ز شا ر ...
و قا یی، ش . سیما ی میر ا ث ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ساختار کالبدی مسجد فرح آباد ساری درعصر صفویه" توسط ابراهیم امیرکلایی، عضو - هیات علمی گروه باستانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه ،؛ مریم مهرپرور، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه شمال آمل؛ فرناز نقی سادات، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه شمال آمل؛ نازیلا سعیدی فرزاد، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مسجدفرح آباد ، معماری صفویه ، کالبد ، معماری مازندران هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1338 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که درمیان اندامهای درون شهری هرشهر وروستا نیایشگاه همیشه جای ویژه خودرا داشته اند و دارندو ازاندامهای دیگر نمایانتر و چشم گیرتر است و ازاین روست که همه جادردل آبادی جایگرفته است مسجدفرح اباد ازساخته های دوران شاه عباس دراوایل قرن یازدهیم هجری یکی ازمساجد ساخته شده به سبک و سیاق معماری اصفهان و دارای تمامی استانداردهای رایج درساخت ابنیه مساجد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ساختار کالبدی مسجد فرح آباد ساری درعصر صفویه با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.