بررسی عوامل موثر بر میزان استفاده دانشجویان از اینترنت به روش شبکه عصبی مصنوعی
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 695
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMI01_123
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394
Abstract:
هدف: با توجه به پیشرفت های سریع علمی، استفاده از روشهای نوین آموزشی نظیر روشهای مبتنی بر اینترنت، اجتناب ناپذیر است. در این زمینه بررسی رفتارهای مطالعاتی دانشجویان از اهمیت زیادی برخوردار است و پیش بینی این رفتارها باید بر اساس مدل هایی باشد که حداقل خطا و حداکثر اطمینان را داشته باشد. هدف از این تحقیق، بررسی پارامترهای موثر بر میزان استفاده دانشجویان از اینترنت و پیش بینی میزان تاثیر این عوامل، با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (Artificial neural network: ANN) بوده است. روش کار: در ابتدای ترم تحصیلی پرسشنامه هایی شامل اطلاعات شخصی و وضعیت درسی تهیه شد و در اختیار 86 نفر از دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی قرار داده شد. پس از استخراج اطلاعات، آنالیز نتایج با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی انجام شد. بدین منظور از روش پرسپترون چهارلایه (1-3-5-12) استفاده شد. در مرحله یادگیری، از روش Batch استفاده شد. لایه ورودی شامل 12 متغیر مستقل و لایه خروجی شامل میزان ساعات استفاده از اینترنت بود. جهت ارتباط لایه ها از تابع عملیاتی Hyperbolic tangent بهره برده شد. نتایج: محاسبه مجموع مربعات خطا، میزان خطای نسبی در مرحله آموزش و آزمایش و همچنین ضریب همبستگی بین مقادیر مشاهده شده و مقادیر پیشگویی شده توسط مدل شبکه عصبی نشان داد که این مدل دارای اعتبار قابل قبولی در پیشگویی میزان استفاده از اینترنت در بین دانشجویان است. بر اساس این مدل، آشنایی با سایتهای علمی، آشنایی با برنامه Acrobat reader و نرم افزار Word ،بیشترین تاثیر را بر میزان استفاده از اینترنت دارد.
Keywords:
Authors
هادی انصاری هادی پور
دکترای تخصصی (Ph.D)، رشته بیوشیمی بالینی، گروه بیوشیمی و ژنتیک، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اراک
نیره امینی زاده
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد، رشته تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش (تعلیم و تربیت اسلامی)، گروه آموزش و پژوهش علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه پیام
امیر بهاء الدین سبط الشیخ
فارغ التحصیل دوره کارشناسی، رشته نرم افزار، دانشکده نرم افزار، دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی، آبیک قزوین
مهدی انصاری هادی پور
دانشجوی دوره کارشناسی، رشته مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :