انطباق چارچوب معماری سازمانی توسعه یافته با معماری مدل رانه
Publish place: 13th Annual Conference of Computer Society of Iran
Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,412
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACCSI13_010
تاریخ نمایه سازی: 25 آبان 1386
Abstract:
امروزه معماری سازمانی به عنوان یک راه حل جامع و راهبردی در توسعه و نگهداشت سامانه های اطلاعاتی به شدت مورد توجه قرار گرفته است. یک سازمان، مجموعه پیچیده ای از فرآیند های
فیزیکی و منطقی را شامل می شود که ایجاد یک دید کامل از آن نیازمند مدل سازی حجم بسیار انبوه از اطلاعات است. یک چنین دیدی را بدون بهره گیری از یک ساختار منطقی نمی توان سازماندهی کرد. به چنین ساختاری، چارچوب معماری سازمانی گفته می شود . امروزه چارچوب های سازمانی زیادی با توجه به دیدگاه ها و نیازهای مختلف سازمان ایجاد شده اند. یکی از جدیدترین چارچوب های موجود چارچوب معماری سازمانی توسعه یافته است که به دلیل نزدیکی آن با متدولوژیRUP از جایگاه خاصی در صنعت نرم افزار برخوردار است . یکی از مشکلات فراروی استفاده از چارچوب معماری سازمانی توسعه یافتهاستفاده از زبانUMLدر مدل سازی سلول های آن است UML به تنهایی آنقدر قدرتمند نیست تا از همه جنبه های معماری سازمانی پشتیبانی نماید. این مشکل باعث می شود که معمار در مدل سازی برخی از سلول های این چارچوب با مشکل مواجه شود . در این مقاله قصد داریم یک زبان یکپارچه بر پایه معماری مدل رانه برای مدل سازی سلول های چارچوب معماری سازمانی توسعه یافته ارائه کنیم . راه حل ارائه شده در یک محیط کاملاً عملی مورد بررسی قرار گرفت تا نتایج حاصل از این کار تحقیقاتی در مقایسه با سایر روش ها مشخص شود.
Keywords:
چارچوب معماری سازمانی توسعه یافته , معماری مدل رانه , چارچوب معماری سازمانی , معماری سازمانی , مدل سازی
Authors
سیدشروین استادزاده
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات دانشگ
فریدون شمس علیئی
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید به
سیدآرش استادزاده
آزمایشگاه مهندسی کامپیوتر، دپارتمان میکروالکترونیک و مهندسی کامپی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :