سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظور بهره وری چرای دام بر اساس مدل منطق فازی با استفاده از GISدر دشت سبزوار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 671

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NACONF03_185

Index date: 20 January 2016

ارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظور بهره وری چرای دام بر اساس مدل منطق فازی با استفاده از GISدر دشت سبزوار abstract

این تحقیق به منظورارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظورچرای دام در دشت سبزوار واقع در استان خراسان رضوی با مدل منطق فازی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)انجام شد. بهره وری دام از مراتع در سطح جهان مهمترین فعالیت انسانی است که موجب تخریب خاک و بیابان زایی میشود. طبق مطالعات انجام شدهسهم این بهره وری مفرط در تخریب اراضی بیشترین مقدار و 35 درصد می باشد. در ایران نیز چرای بی رویه از عوامل اصلی بیابان زایی عنوان شده است. در این تحقیق کلاس تناسب اراضی براساس مدل منطق فازی بدست آمد. توزیع کلاس های تناسب اراضی نشان می دهد که 96/52 درصداز اراضی مورد ارزیابی یعنی مساحتی معادل با 4898/58 کیلو متر مربع در کلاسN1 قرار می گیرد. طبق نتایج حاصل از نقشه منطقه مورد مطالعه 3/48 درصد ازاراضی دشت سبزوار معادل مساحتی به مقدار 176/43 دارای کلاس تناسب S3 یعنی این اراضی دارای محدودیت های نسبتاً شدیدی هستند که موجب کاهش بهره وری چرای دام می شود، بطور کلی این نواحی که در قسمتشمال و شمال شرقی قرار دارد و تناسب آن برای بهره وری چرای دام کم می باشد.

ارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظور بهره وری چرای دام بر اساس مدل منطق فازی با استفاده از GISدر دشت سبزوار Keywords:

تناسب کیفی , چرای دام , مدل فازی , سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)

ارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظور بهره وری چرای دام بر اساس مدل منطق فازی با استفاده از GISدر دشت سبزوار authors

معصومه پوررضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد اگرواکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

علی باقرزاده چهارجوئی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مجتبی حسین پورمشهدی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

الناز قدیری

دانشجوی کارشناسی ارشد اگرواکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
انوری، ص. 1387.ارتقاء مدلهای هوشمند جهت پیشبینی جریان رودخانه با ...
ایوبی، ش. و علیزاده، م. ح. 1385. ارزیابی کیفی تناسب ...
پورخباز، ح.، جوانمردی، س، یاوری، الف. و فرجی سبکبار، ح. ...
مادح خاکرار، س، آینه بند، الف. و الباجی، م.1387. ارزیابی ...
نصیری ششده، ع. و علیزاده، الف. 1388. ارزیابی کیفی تناسب ...
Burrough, P. A., 1989, Fuzzy mathematical methods for soil survey ...
Nash, J. E. and Sutcliffe, J. V. 1970. R iver.flow ...
Sys C. Van Ranst E. and Debaveye J. 1993. Land ...
Tang, H., Debaveye, J., Ruan, D. and Van Ranst, E. ...
Van Ranst, E., Tang, H., Groenemans, R., Sinthurahat, S, 1996. ...
Zadeh L.A. 1965. Fuzzy sets, Information Control, 8 , 338-353 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظور بهره وری چرای دام بر اساس مدل منطق فازی با استفاده از GISدر دشت سبزوار" توسط معصومه پوررضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد اگرواکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ علی باقرزاده چهارجوئی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ مجتبی حسین پورمشهدی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ الناز قدیری، دانشجوی کارشناسی ارشد اگرواکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تناسب کیفی ، چرای دام، مدل فازی، سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 671 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق به منظورارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظورچرای دام در دشت سبزوار واقع در استان خراسان رضوی با مدل منطق فازی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)انجام شد. بهره وری دام از مراتع در سطح جهان مهمترین فعالیت انسانی است که موجب تخریب خاک و بیابان زایی میشود. طبق مطالعات انجام شدهسهم این بهره وری مفرط در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی کیفی تناسب اراضی مرتعی به منظور بهره وری چرای دام بر اساس مدل منطق فازی با استفاده از GISدر دشت سبزوار با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.