پهنهبندی درصد ساعات آفتابی استان یزد با استفاده از GIS

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 690

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NACONF03_432

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

Abstract:

جوامع بشری به دنبال انرژی های جایگزین و انرژی هایی که سازگار با محیط زیست بوده و همچنین بیپایان و مطمئن باشد هستند، که از این رو انرژی های تجدید پذیر که از جمله می توان به منابعی همچون انرژی باد، امواج، بیوگاز، زمین گرمایی و خورشیدی است، و از طرفی انرژی خورشیدی به عنوان بزرگترین منبع انرژی جهان و سر منشأ انرژیهای روی کره زمین است به شکلی که میزان انرژی که زمین در طول یک ساعت از خورشید دریافت میکند بیش از تمام انرژی مصرفی تمام جهان در طول یک سال میباشد . از طرفی انرژی خورشیدی یکی از منابع پاک و عاری از اثرات مخرب زیست محیطی است که از دیرباز مورد بهرهبرداری بشر قرار گرفته است. لذا جهت نیل به سمت توسعه پایدار نیاز است کهجدیتر از گذشته به استفاده علمی و عملی از انرژیهای تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی توجه نماییم. در این مطالعه جهت پهنه بندی ساعات آفتابی از نرم افزار ARCGIS استفاده گردید، سپس از روش فاصله معکوس وزنی IDW جهتتبدیل دادههای نقطهای ایستگاهها به ساختار سلولی(رستری) در سطح استان استفاده شد و در نهایت نقشه پهنه بندی تهیهشد، که نشان میدهد، ایستگاه مروست با میانگین 54 / 34 درصد ساعات آفتابی بیشترین میزان و ایستگاه بافق با میانگین05 / 16 درصد ساعات آفتابی کمترین میزان را به خود اختصاص داده است.

Authors

سعیده کلانتری

هیئت علمی دانشگاه اردکان

مهدی تازه

هیئت علمی دانشگاه اردکان

روح اله تقیزاده

هیئت علمی دانشگاه اردکان

زهره مومن زاده

دانشجوی ارشد بیابان زدایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • اطلاعات خورشیدی سایت سازمان انرژی های نو (http://www. suna.org .rایران(سانا ...
  • حیدری نبی، مهران. «برآورد تابش روزانه خورشید ب استفاده از ...
  • COhio Consumers" Counsel (2009). _ SOLAR MAKES CCENTS A Residential ...
  • Ramachandra T. V, (2007), "Solar energy potential assessmcent using GIS", ...
  • Sozen Adnan, Erol Arcaklio, Mehmet Ozalp, (204), "Estimation of solar ...
  • نمایش کامل مراجع