سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی قابلیت تصفیه پسابهای محتوی رنگینه های کاتیونیک و آنیونیک توسط جاذبها

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 929

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PASAB06_001

Index date: 20 January 2016

بررسی قابلیت تصفیه پسابهای محتوی رنگینه های کاتیونیک و آنیونیک توسط جاذبها abstract

یکی از مشکلات اساسی صنعت نساجی آلوده بودن فاضلابهای این صنعت می باشد. فاضلاب صنایع نساجی حاوی مقدار زیادی از مواد آلی از جمله رنگینه ها می باشند، که باعث آلودگی محیط زیست می شوند. دراین مقاله حذف رنگ اسیدی (C.I. Acid Blue 5) و کاتیونی (C.I. Basic Blue 4) از پساب نساجی به کمگ گروهی از مواد جاذب رنگ بررسی گردیده است. بعضی از مواد معدنی خصوصیت جذب مواد آلی از جمله رنگینه ها را دارامی باشند. دراین مقاله از کربن فعال، خاک معدنی کائولن، خاک معدنی بنتونیت، پودرتالک و خاک اره به عنوان جاذب استفاده شده است. با بررسی میزان جذب رنگ های اسیدی و کاتیونی توسط جاذبها، به این نتیجه رسیدیم که به خاطر حضور شارژ منفی بر روی اکثر این مواد جاذب می توان بیش از90 درصد از رنگ های کاتیونی را توسط جاذبها از پساب خارج کرد. همچنین در صورت استفاده از سیستم هوادهی در حین تماس بنتونیت و رنگ کاتیونی می توان رنگ را بصورت رسوب از پساب جدا کرد، که این یکی از مزیتهای روش فوق است که می توان رنگ را بازیابی نمود و به فرایند رنگرزی باز گرداند. باتوجه به خصوصیاتی که هریک از مواد جاذب دارند می توان پس از انجام عملیات رنگبری به پسابی رسید که دیگر از نظر زیست محیطی مشکلی نداشته باشد، ضمنا بر اساس نتایج به دست آمده میتوان روشی جهت ساخت تصفیه خانه کارخانجات نساجی ارائه کرد

بررسی قابلیت تصفیه پسابهای محتوی رنگینه های کاتیونیک و آنیونیک توسط جاذبها Keywords:

بررسی قابلیت تصفیه پسابهای محتوی رنگینه های کاتیونیک و آنیونیک توسط جاذبها authors

محمد میرجلیلی

دانشکده نساجی و پلیمر، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ایراندانشیار، عضو هیئت علمی

مریم محمدی

دانشجوی کارشناسی دانشکده نساجی و پلیمر، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آبراهارت، ترجمه - حاجی شریفی محسن، رنگینه ها و واسطه ...
سوم دی 1394، ایران، تهران، مرکز همایش‌های صدا و سیما ...
هاشمیان سعیده، اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی، جلد اول، ...
دی.ای .سی. مینگ - مبانی کانیهای صنعتی، نشر دانشگاهی تهران، ...
صرغام معز لسکو، کانی شناسی عمومی و سیلیکاتها، .1380 ...
سوم دی 1394، ایران، تهران، مرکز همایش‌های صدا و سیما ...
Adsorption/de sorption of cationic dye on surfactant modified mesoporous carbon ...
Adsorption of wood extractives and model compounds onto bentonite, D.Heier, ...
The entrainment of kaolinite particles in copper and gold flotation ...
Thermal treatment of bentonite reduces aflatoxin b1 adsorption and affects ...
Purification of a Nigerian talc ore by acid leaching, A.A. ...
The entrainment of kaolinite particles in copper and gold flotation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی قابلیت تصفیه پسابهای محتوی رنگینه های کاتیونیک و آنیونیک توسط جاذبها" توسط محمد میرجلیلی، دانشکده نساجی و پلیمر، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ایراندانشیار، عضو هیئت علمی؛ مریم محمدی، دانشجوی کارشناسی دانشکده نساجی و پلیمر، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس آب،پساب و پسماند پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصفیه پساب، مواد جاذب، کربن فعال، کائولن، بنتونیت، پودر تالک هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 929 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات اساسی صنعت نساجی آلوده بودن فاضلابهای این صنعت می باشد. فاضلاب صنایع نساجی حاوی مقدار زیادی از مواد آلی از جمله رنگینه ها می باشند، که باعث آلودگی محیط زیست می شوند. دراین مقاله حذف رنگ اسیدی (C.I. Acid Blue 5) و کاتیونی (C.I. Basic Blue 4) از پساب نساجی به کمگ گروهی از مواد جاذب رنگ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی قابلیت تصفیه پسابهای محتوی رنگینه های کاتیونیک و آنیونیک توسط جاذبها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.