بررسی عناصر و شاخص های نمادین برج ازادی در ایجاد نماد و هویت ایرانی
Publish place: The first scientific congress of new horizons in the field of civil engineering, architecture, culture and urban management of Iran
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 941
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
UMCONF01_118
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
Abstract:
نماد ها در شهر ها نشانه هایی هستند که برای تعیین هویت شهروندان ان شهر از ان ها یاد می شود. این نماد ها هم می توانند جزو اثار باستانی و هم ساخته شده در عصر حاضر باشند. در هر صورت در جدب گردشگران نماد ها حرف اول را می زنند و به شهروندان هویت معی می دهند. تا اسم پاریس یا حتی فرانسه را می شنویم نا خداگاه ذهنمان به سمت برج ایفل منحرف می شود،مسکو را با کاخ کرملینش و دهلی نو را با تاج محلش می شناسیم.انچه امروز پیش از پیش در فضاهای شهری ما رخ می نماید عدم هماهنگی اثار هنری عمومی با ارزش های موجود در جامعه ایرانی اسلامی است که این موضوع شاید ناشی از عدم شناخت درست دست اندر کاران امر نسبت به عوامل سازنده ی هویت در جامعه اسلامی ایرانی است. هویت در هر جامعه نشان از فرهنگ ان جامعه است و فضای همساز با هویت شهری موجب ارامش و امنیت و مشارکت شهروندان می شود. فضاهای شهری محل تعاملات اجتماعی است و این تعاملات در مکان هایی دیده می شود که برای شهروندان امنیت و تعلق را فراهم نمایند. وجود المان های شاخص علاوه بر زیبایی کیفیت فضا را ارتقا می دهد و این کیفیت است که بر ذهن انسان قش می بندد و بر حس مکان و خاطرات جمعی شهروندان تاثیر می گذارد. استفاده از المان ها و یادمان های شهری نقش بسزایی در هویت بخشی و خاطره انگیزی فضا خواهد داشت.لذا طراحان شهری باید در فضای شهری المان هایی را استفاده کنند که سبب انتقال هویت شهری در اذهان شود. پژوهش حاضر بر مطالعات کتابخانه ای استوار است و بر انیم پس از بیان مفاهیم هویت به شناختی کامل از المان های شهری و ارزش ها و معیار های طراحی ان ها و عوامل ماندگاری برج ازادی که یک المان و یادمان می باشد دست یابیم.
Keywords:
Authors
رضا پرویزی
عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی دیلمان،لاهیجان، ایران
حسین طولگیلانی
دانشجوی کارشناسی ارشد،موسسه آموزش عالی دیلمان،لاهیجان،ایران
مرتضی ادم پیرا
دانشجوی کارشناسی ارشد،موسسه آموزش عالی دیلمان،لاهیجان،ایران
اصغر اذری
دانشجوی کارشناسی ارشد،موسسه آموزش عالی دیلمان،لاهیجان،ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :