سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی محل وجود مفصل های پلاستیک تیرها در سازه های بتنی و اثر آن در شکل پذیری سازه ای

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,493

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAUEM01_176

Index date: 14 February 2016

بررسی محل وجود مفصل های پلاستیک تیرها در سازه های بتنی و اثر آن در شکل پذیری سازه ای abstract

بحث زلزله و به تبع آن خرابی سازه و خسارات جانی و مالی بسیاری که به همراه دارد، همواره دغدغه های فراوانی را برای مهندسین سازه به همراه داشته است. به همین علت، در طی سالیان اخیر سعی گردیده تا روش هایی در جهت بهبود وضعیت اتصال تیر به ستون سازه بتنی استفاده گردد. به طور کلی در اتصالات تیر به ستون، ناحیه اتصال در معرض تراکم زیاد میلگرد قرار دارد .بسیاری از خرابی ها در ساختمان های تحت اثر بارگذاری زلزله ای، ریشه در فولادگذاری نامناسب، بخصوص در اتصالات تیر – ستون دارد از این رو ناحیه اتصال یکی از محتمل ترین نقاط ضعف سازه های بتن آرمه می باشد. اتصال تیر- ستون در بین انواع اتصالات دیگر در قاب های بتن مسلح حایز اهمیت خاصی است. به دلیل آنکه ابعاد اتصال بسیار کوچک است، این در حالتی است که لنگرهای منفی ماکزیمم و نیروهای برشی ماکزیمم در همین محل اتفاق می افتند. این امر مورد توجه بسیاری از مهندسین قرار گرفت .در پروژه حاضر با استفاده از ماهیچه بتنی در ابتدا و انتهای تیر بتنی به بررسی شکل پذیری سازه ای می پردازیم. بدین منظور هفت مدل بتنی در نرم افزار آباکوس (ABAQUS) مدل سازی شده است . یک قاب دو طبقه دو دهانه بتنی با استفاده از نرم افزار آباکوس (ABAQUS) با استفاده از ماهیچه های بتنی با ابعاد مختلف مدل شده که به تحلیل و بررسی نتایج مربوط پرداخته می شود. در انتها مشاهده می گردد که با استفاده از این ماهیچه های بتنی که در ناحیه اتصال تیر به ستون در ابتدا و انتهای تیر بتنی می باشد منجر به افزایش زمان شروع خرابی، دور شدن محل تشکیل مفصل پلاستیک از محل اتصال تیر به ستون به میانه تیر و در نهایت افزایش شکل پذیری سازه ای را خواهیم داشت.

بررسی محل وجود مفصل های پلاستیک تیرها در سازه های بتنی و اثر آن در شکل پذیری سازه ای Keywords:

مفصل پلاستیک اتصالات ماهیچه بتنی شکل پذیری نرم افزار آباکوس تیر بتنی

بررسی محل وجود مفصل های پلاستیک تیرها در سازه های بتنی و اثر آن در شکل پذیری سازه ای authors

سهیل منجمی نژاد

دکتری سازه دانشگاه صنعتی شریف

محمدابراهیم حسین پور

کارشناس ارشد مهندسی عمران سازه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ مقدم، حسن .(1382). مهندسی زلزله. چاپ دوم، انتشارات فراهنگ. ...
مقدم، حسن .(1385). روش های نوین مقاوم سازی لرزه ای. ...
Balaguru, Perumalsamy. And Antonio Nanni and James Giancaspro. (2009). "FRP ...
Dhar, V.N, Singh, p.k.(20 04).Chamfering and Reinforcemet Detailing in Reinforced ...
Hans.I Archund ia-Aranda and Arturo Tena-Colunga. (October 12-17, 2008, Beijing, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی محل وجود مفصل های پلاستیک تیرها در سازه های بتنی و اثر آن در شکل پذیری سازه ای" توسط سهیل منجمی نژاد، دکتری سازه دانشگاه صنعتی شریف؛ محمدابراهیم حسین پور، کارشناس ارشد مهندسی عمران سازه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سالانه تحقیقات در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مفصل پلاستیک اتصالات ماهیچه بتنی شکل پذیری نرم افزار آباکوس تیر بتنی هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3493 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بحث زلزله و به تبع آن خرابی سازه و خسارات جانی و مالی بسیاری که به همراه دارد، همواره دغدغه های فراوانی را برای مهندسین سازه به همراه داشته است. به همین علت، در طی سالیان اخیر سعی گردیده تا روش هایی در جهت بهبود وضعیت اتصال تیر به ستون سازه بتنی استفاده گردد. به طور کلی در اتصالات تیر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی محل وجود مفصل های پلاستیک تیرها در سازه های بتنی و اثر آن در شکل پذیری سازه ای با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.