سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی وجوه توسعه پایدار محیطی در معماری تئاتر شهر تهران با رویکرد پدیدارشناسی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,103

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEAFSD01_055

Index date: 14 February 2016

بررسی وجوه توسعه پایدار محیطی در معماری تئاتر شهر تهران با رویکرد پدیدارشناسی abstract

امروزه یکی از شاخص ترین انتقاد ها به معماری امروزی ایران، عدم ایجاد ارتباط احساسی میان فضای خلق شده و انسان می باشد و به عقیده ی نگارندگان می توان نقد کریستین نوربرگ شولتز بر حال و هوای حاکم بر معماری اکنون را وارد دانست در جایی که با انتقاد از تفکرات سوژه و ابژه دکارت، به از دست رفتن قدرت ارتباطی در معماری معاصر خرده می گیرد. از این سو نگارندگان در این مقاله کوشیده اند تا مسئله ی مطرح شده را در از دست دادن معماری در توانایی ارتباطی خود با مخاطب ها را مد نظر قرار داده و بکوشد با بررسی نمونه های موفق در خلق آثار معماری و هنری به دنبال ارائهی الگویی فرموله شده برآید. ضرورت انجام این پژوهش در آن است که اگر نقد به معماری معاصر را وارد بدانیم، آنگاه اساسی ترین شاخصه معماری که برقراری کنش و واکنش با مخاطب است یا دست کم وجود پتانسیل در فضای خلق شده برای برقراری ارتباط را از دست داده که باید به دنبال رفع آن برآیید. پرسش اصلی ایناست که آیا با تحلیل وجوه توسعه پایدار محیطی در این بنا میتواند الگویی برای خلق فضاهای تجربه محور باشد؟ روش تحقیق در این کنکاش توصیفی و تحلیلی می باشد و با بررسی و مقایسه ی یافته ها در معماری ساختمان تئاتر شهر تهران بر طبق نظریات پدیدار شناسی یوهانی پالاسما به پاسخی قابل استناد در مورد راهکارهای عملی برای تقویت و تسهیل ارتباط میان فضا و انسان برسیم.

بررسی وجوه توسعه پایدار محیطی در معماری تئاتر شهر تهران با رویکرد پدیدارشناسی Keywords:

توسعه پایدار محیطی , پدیدارشناسی , معماری و خلق فضا , تجربه ی چند حسی

بررسی وجوه توسعه پایدار محیطی در معماری تئاتر شهر تهران با رویکرد پدیدارشناسی authors

محمدباسط قرشی میناآباد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی. واحد رشت

رضا پرویزی

عضو هیئت علمی دانشگاه غیرانتفاعی دیلمان. لاهیجان

میثم تحویلداری

دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی - دانشگاه آزاد آسلامی واحد رشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ 1پالاسما، یوهانی . چشمان پوست . 1390 . رامین ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی وجوه توسعه پایدار محیطی در معماری تئاتر شهر تهران با رویکرد پدیدارشناسی" توسط محمدباسط قرشی میناآباد، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی. واحد رشت؛ رضا پرویزی، عضو هیئت علمی دانشگاه غیرانتفاعی دیلمان. لاهیجان؛ میثم تحویلداری، دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی - دانشگاه آزاد آسلامی واحد رشت نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی عمران و معماری با رویکردی بر توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار محیطی، پدیدارشناسی، معماری و خلق فضا، تجربه ی چند حسی هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1103 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه یکی از شاخص ترین انتقاد ها به معماری امروزی ایران، عدم ایجاد ارتباط احساسی میان فضای خلق شده و انسان می باشد و به عقیده ی نگارندگان می توان نقد کریستین نوربرگ شولتز بر حال و هوای حاکم بر معماری اکنون را وارد دانست در جایی که با انتقاد از تفکرات سوژه و ابژه دکارت، به از دست رفتن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی وجوه توسعه پایدار محیطی در معماری تئاتر شهر تهران با رویکرد پدیدارشناسی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.