سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,332

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMHCONF01_138

Index date: 14 February 2016

پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق abstract

در این مقاله پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است.هدف پژوهش پدیدارشناسی،توصیف صریح و شناسائی پدیده هاست، آنگونه که در موقعیتی خاص از سوی افراد ادراک می شوند. در فرایند مطالعهپدیدارشناسی، پس از از انتخاب موضوع یا پدیده مورد مطالعه ، محقق به گردآوری داده ها از اشخاصی که تجربه آنموضوع را دارند ، می پردازدو به بسط و ترکیبی توصیفی از جوهره و ماهیت تجربه می پردازد. مفروضات تحت پژوهشپدیدار شناسی عبارت است از این که فرایند پیچیده ای از پدیده ها ، ویژگی های شخصی و رفتارهای افراد مرتبط باپدیده مورد نظر و هر نوع مفاهیم دیگری در خصوص آن را می توان از راه تحلیل تجارب زندگی بهتر فهم نمود؛ و بهنوعی بینش از طریق داده های گردآوری شده از مشارکت کنندگان در تحقیق دست یافت.پدیدارشناسی انواعی دارد ازجمله: پدیدارشناسی متعالی، پدیدارشناسی وجودی، پدیدارشناسی هرمنوتیکی، پدیدارشناسی زبان شناسانه و پدیدارشناسی اخلاقی. تحقیق در پدیدار شناسی نیز به دو نوع قابل تقسیم است:پدیدار شناسی توصیفی و پدیدارشناسیتفسیری. تحقیق پدیدار شناسی دارای ساختاری است که شامل موارد زیر می باشد: 1- مقدمه (بیان - مسئله و سؤالات)2- فرایند و رویه تحقیق (مفروضات فلسفی و پدیدارشناختی، گردآوری داده ها، تحلیل، نتایج) 3- احصا گزاره هایمعنی دار و مهم 4- معانی - گزاره ها 5- تم های مستخرج از گزاره ها 6- توصیف کامل پدیده. ابعاد مختلف استراتژیتحقیق پدیدار شناسی ،هدف ها و مفروضات آن و مشخصات پدیدارها نیز در این نوشتار مورد بررسی قرار گرفته اند.

پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق Keywords:

پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق authors

محمدرضا سلیمی

دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)

روح انگیز شرفی

دانشجوی آموزش و پرورش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Creswell, w .john, 2007, "qualitative Inquiry and research design; choosing ...
De marrais, k.&tisdale, k, 2002, "what happens when researchers inquire ...
Klein, P., & Westcott, _ The changing character of pheno ...
Miller, L. Robert.Brewer , d, john, 2003, "the A-Z of ...
Morse , m&Richards, _ 2002, "read me firs. for a ...
Moustakas, C.E.1994, Phenomenolo gical research methods. Thousand Oaks, CA: Sage ...
Qualitative study of motivations and lived Experiences: A؛ Racine, p, ...
Rapport, f.&wainwright. P, 2006 _ Phenomeno logy as a paradigm ...
Van Manen, m.1 990, "researching lived experience: human science for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق" توسط محمدرضا سلیمی، دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)؛ روح انگیز شرفی، دانشجوی آموزش و پرورش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روش تحقیق کیفی،پدیدار شناسی، پدیدار شناسی توصیفی، پدیدار شناسی تفسیری هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4332 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است.هدف پژوهش پدیدارشناسی،توصیف صریح و شناسائی پدیده هاست، آنگونه که در موقعیتی خاص از سوی افراد ادراک می شوند. در فرایند مطالعهپدیدارشناسی، پس از از انتخاب موضوع یا پدیده مورد مطالعه ، محقق به گردآوری داده ها از اشخاصی که تجربه آنموضوع را دارند ، می پردازدو ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پدیدارشناسی به عنوان یک استراتژی تحقیق با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.