رتبه بندی عوامل موثر بر کارآفرینی سازمانی فناورانه شرکتهای حاضر در پارک علم و فناوری خراسان رضوی با استفاده از مدل دیمتل
Publish place: International Conference on Management and Humanities
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 594
This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMHCONF01_485
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
Abstract:
اتخاذ رویکردی جدید در کارآفرینی فناورانه در برنامه پنجم نشان از اهمیت توسعه کارآفرینی فناورانه و نقش بی بدیل آن در توسعهفناوری، اقتصاد، ایجاد اشتغال، ثروت و رفاه در جامعه دارد. در این پژوهش عوامل موثر بر کارآفرینی فناورانه و تبیین هر یک از این عواملدر موقعیت پیش برندگی و بازدارندگی با هدف تدوین و ارائه الگوی مناسب کارآفرینی فناورانه در شرکتهای مستقر در پارک علم وفناوری خراسان رضوی بررسی شده است. عوامل موثر بر کارآفرینی فناورانه در این پژوهش عبارتند است از: دولت ، دانشگاه، سرمایه، زیرساخت، بازار/ مشتریان، مشاوران، کارآفرینان فناورمی باشند. جامعه آماری تحقیق حاضر را مدیران و کارشناسان شرکتهای مستقر درپارک علم و فناوری خراسان تشکیل میدهند و به منظور تجزیه و تحلیل عوامل شناسایی شده در این تحقیق، 35 پرسشنامه در بینمدیران و کارشناسان شرکتها توزیع گردید که از 28 پرسشنامه جمع آوری شده، 26 عدد مورد قبول قرار گرفت. به این منظور در گاماول، عناصر تشکیل دهنده سیستم را با توجه به پیشینه تحقیق، مطالعات کتابخانه ای و نظرهای اساتید، مدیران و کارشناسان شرکتها،شناسایی و طبقه بندی گردیده است. در گام های بعدی به منظور اولویت بندی عناصر تشکیل دهنده در کارآفرینی سازمانی فناورانه ازروش دیمتل استفاده گردیده است. با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت که 8 شاخص عنوان شده در تحقیق به طور مستقیم وغیر مستقیم بر کارآفرینی سازمانی فناورانه تاثیر دارند. نتایج نشان داد دولت بیشترین سهم تاثیر به صورت مستقیم و کارآفرین فناوربیشترین اثر غیر مستقیم بر کارآفرینی سازمانی فناورانه را دارند.
Keywords:
Authors
صبا قربان
کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد شاهرود
طاهره حیدری
مربی هیئت علمی دانشگاه پیام نور دامغان
تهمینه ناطق
استادیار دانشگاه آزاد شاهرود
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :