سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نانوذرات و سیالات فوق بحرانی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,090

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPCONF01_218

Index date: 27 November 2007

نانوذرات و سیالات فوق بحرانی abstract

تمایل به تهیه و استفاده از موادی با ابعاد نانومتری با توجه به خصوصیات جالب صنعتی این مواد روز به روز در حال افزایش است و در این راستا روشهای متعددی با استفاده از سیالات فوق بحرانی برای تولید نانومواد (nanomaterials) پیشنهاد گردیده است . به طور کلی فرآیندهای مختلفی که جهت تولید نانومواد ارائه گردیده اند دو رویکرد عمده را تعقیب می کنند : رویکرد از بالا به پایین (top-down)و رویکرد از پایین به بالا (bottom-up) . رویکرد از بالا به پایین بیانگر تولید نانومواد از موادی با ابعاد معمولی و بر مبنای کاهش دادن ابعاد مواد اصلی ( مانند روشهای خاص کاهش اندازه مواد ) و رویکرد از پایین به بالا بیانگر سنتز نانومواد با شروع فرآیند از مقیاس مولکولی ( مانندتشکیل ذر ات به وسیله رسوب از فاز مایع ) می باشد . سیالات فوق بحرانی (Supercritical fluids, SCFs) یکی از مواردی هستند که به عنوان واسطه جهت تولید نانومواد بر مبنای رویکرد دوم پیشنهاد گردیده اند . این فرآیندها با استفاده از خصوصیات ویژه سیالات فوق بحرانی، عموما فرآیندهایی انعطاف پذیر، ساده ( روان ) و دارای مضرات زیست محیطی کمتر نسبت به سایر فرآیندها هستند و محصول آنها نیز نانوموادی با خصوصیات بالقوه بهتر می باشد . سنتز هیدروترمال در محیط فوق بحرانی یکی از این روشهاست که برای سنتز ذرات مواد معدنی ( خصوصا در تهیه اتالیستها، حسگرها، جاذبها و ...) مورد توجه قرار گرفته است . در این بررسی، فرآیندها و روشهای فوق بحرانی که برای تولید نانوذرات (nanoparticles) به کار می روند مورد بررسی قرار گرفته اند که در هر مورد، خصوصیات و ویژگیهای مربوط به هر فرآیند و نوع نانوماده تولید شده در آن بیشتر مورد توجه واقع شده است .

نانوذرات و سیالات فوق بحرانی Keywords:

نانوذرات و سیالات فوق بحرانی authors

اشکان اسمعیلی فر

دانشجوی دوره دکتری مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران - کارشناس ارشد

سوسن روشن ضمیر

دکتری مهندسی شیمی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و ص

محمدحسن ایکانی

دکتری مهندسی شیمی، عضو هیات علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
J. Jung, M. Perrut, Particle design using supercritical fluids: Literature ...
Markku Rantakyla, PARTICLE PRODUC TION BY SUPERCRI TICAL ANTISOL VENT ...
Y.-P. Sun, H.W. Rollins, Preparation of p olym er-protected semicon ...
E. Reverchon, R. Adami, Nanoma terials and supercritical fluids, J. ...
E. Reverchon, Supercritical antisolvent precipitation of micro- and _ ano-particles, ...
F. Dehghani, N.R. Foster, Dense gas anti-solvent processes for pharmace ...
E. Reverchon, _ Caputo, _ De Marco, Role of phase ...
E. Reverchon, I. De Marco, Supercritical antisolvent micronization of Cefonicid: ...
E. Reverchon, S up e rcritical- assiste d atomization to ...
E. Reverchon, A. Spada, Crystalline microp articles of controlled size ...
S.E. Pratsinis, S. Vemury, Particle formation in gases: a review, ...
W.J. Dawson, Hydrothermal synthesis of advanced ceramic powders, Am. Ceram. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نانوذرات و سیالات فوق بحرانی" توسط اشکان اسمعیلی فر، دانشجوی دوره دکتری مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران - کارشناس ارشد ؛ سوسن روشن ضمیر، دکتری مهندسی شیمی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و ص؛ محمدحسن ایکانی، دکتری مهندسی شیمی، عضو هیات علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس پتروشیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیالات فوق بحرانی، نانوذرات، نانومواد هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3090 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تمایل به تهیه و استفاده از موادی با ابعاد نانومتری با توجه به خصوصیات جالب صنعتی این مواد روز به روز در حال افزایش است و در این راستا روشهای متعددی با استفاده از سیالات فوق بحرانی برای تولید نانومواد (nanomaterials) پیشنهاد گردیده است . به طور کلی فرآیندهای مختلفی که جهت تولید نانومواد ارائه گردیده اند دو رویکرد عمده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نانوذرات و سیالات فوق بحرانی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.