سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازاریابی پارتیزانی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,243

This Paper With 15 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISOI03_010

Index date: 14 February 2016

بازاریابی پارتیزانی abstract

امروزه در بازارهای گوناگون کسب و کار، تمرکز زیادی بر بهبود کارایی و اثربخشی تلاشهای بازاریابی وجوددارد. شرکتها در جستجوی روشهایی نوین برای انجام بهینه این وظایف خطیر در راستای کاهش هزینه ها و افزودن ارزش به محصولات و خدمات خویش هستند. بسیاری از سازمانها و شرکتها با محدودیتهای بودجه ای بسیاری در عرصه تجارت مواجهند و باید قابلیت آن را بیابند تا با حداقل منابع و سرمایه گذاری، حداکثر سود لازم را جهت بقا و ثبات خویش در بلندمدت کسب کنند. حتی در بازارهایی که با فشارها و مسائل درآمد و هزینه در مراحل گوناگون چرخه عمر محصول نهایی مواجه نیستند، تحولات سریع مسائل تکنولوژیک، مسائل و اقدامات تجاری شرایط اقتصادی، جستجوی روشهای جدیدی را برای بیان مشکلات قدیمی می طلبند. ضمن آنکه با توجه به تحولات مذکور، امروزه دیگر رویکرد بازاریابی سنتی پاسخگوی شرایط متغیر کنونی در حوزه های تجاری گوناگون نیست و شناسایی رویکردهای جدیدی برای مواجهه با این تحولات لازم و ضروری است. از مفاهیم جالب توجه در مبحث بازاریابی، بازاریابی پارتیزانی یا Guerrilla Marketing است. Jay Conrad Levinson در سال 1982 در کتاب خود بازاریابی پارتیزانی را اینچنین تعریف می کند: بازاریابی پارتیزانی در واقع یک روش خلاف عرف برای انجام فعالیتهای تبلیغاتی و (promotional) بازاریابی توسط بودجه اندک است. چنین فعالیتهای تبلیغی اغلب به شکلی طراحی می شوند که گروه هدف آنها (target audience) بی خبر از این نکته هستند که آنها هدف بازاریابی هستند و شاید بتوان گفت که از انواع بازاریابی مخفی روش بازاریابی به روش پارتیزانی روشی کاملاً خلاقانه است و به شخص بازاریاب وابسته است که روش غیر متعارفی را پیدا نماید. حتی ممکن است که بعضی از تاکتیک های پارتیزانی روشهای تبلیغاتی بسیار ساده تری از روشهای مورد استفاده توسط کمپانی های بزرگ بوده و حتی نزدیکتر به مشتری بوده و چابکتر(agile) باشد.

بازاریابی پارتیزانی authors

پیمان خدیر

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Maddox, Kate. (2004), "Guerrilla marketing can build brand, relationship", B ...
Levinson, Jay Conrad. (2000), "What exactly is guerrilla marketing ?, ...
Mendenhall, Robert. (1999), "Guerrilla Marketing tips help arm small firms", ...
David Kapell , Brian, , May 2001, "Guerrilla Marketing for ...
http : //aftab _ ir/a rticles/econo my_m arketin g_business/m arketing/c2c ...
http : //aftab _ ir/a rticles/econo _ arketin g_business/m arketing/c2c ...
http : //www.b _ _ tstrappingblo g.com/1 0 -gre at- ...
http : //o ldestfashion .blogsp ot. c om/search/lah el/Guerrilla %20 ...
http : //mob china.blo _ ot. com/2 0 0 7/04/gre ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازاریابی پارتیزانی" توسط پیمان خدیر، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین جشنواره ملی بانک ها و موسسات مالی(ایران بانک ۲۰۱۵) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2243 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه در بازارهای گوناگون کسب و کار، تمرکز زیادی بر بهبود کارایی و اثربخشی تلاشهای بازاریابی وجوددارد. شرکتها در جستجوی روشهایی نوین برای انجام بهینه این وظایف خطیر در راستای کاهش هزینه ها و افزودن ارزش به محصولات و خدمات خویش هستند. بسیاری از سازمانها و شرکتها با محدودیتهای بودجه ای بسیاری در عرصه تجارت مواجهند و باید قابلیت آن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بازاریابی پارتیزانی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بازاریابی پارتیزانی با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.