سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل درمحلول هیپوکلریت

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,884

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPCONF01_282

Index date: 27 November 2007

استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل درمحلول هیپوکلریت abstract

فلز پلاتین که فلز فعال کاتالیست های ریفرمینگ به شمار می رود دارای اهمیت اقتصادی بالایی می باشد، لذا ضروری است که این فلز پر از ارزش را از کاتالیست های مستعمل جداسازی کرده و دوباره اسفاده کرد. برای این فرایند، روش های مختلفی از جمله استخراج در محیط سیانید، فلورائد، تیزاب پیشنهاد شده است. در این پروژه استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل در محیط هیپوکلریت مورد بررسی قرار گرفته است. د این خصوص، آزمایشات متنوعی انجام شده است که در انها اثرات دما، غلظت و نسبت جامد به مایع بر روی استخراج پلاتین تست شده است. نتایج آزمایشات نشان می دهند که با افزایش دما، مقدار بازده استخراج پلاتین افزایش یافته ولی بعد از رسیدن به یک نقطه ماکزیمم سیر نزولی خواهد داشت. بر اساس بررسی های انجام شده، این پدیده به دلی جذب سطحی کمپلکس پلاتین استخراجش ده بر روی پایه کاتالیست رخ می دهد. برای مانع شدن از پدیده جذب پلاتین، اثر افزودنی های مختلف نیز بررسی شدند. این آزمایشات نشان دادند که اسید اگزالیک تاثیر خوبی برای جلوگیر از جذب کمپلکس پلاتین بر روی پایه دارد، اثر غلظت هیپوکلریت روی استخراج ناچیز مشاهده شد. بالعکس، نسبت جامد به مایع تاثیر زیادی روی استخراج پلاتین داشت. هم چنین در این پروژه اثر ph روی استخراج پلاتین نیز مورد بررسی قرار گرفته است. برای اندازه گیری پلاتین از روش اسپکتروفتومتر استفاده شد.

استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل درمحلول هیپوکلریت Keywords:

استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل درمحلول هیپوکلریت authors

امیر زنجانی

دانشجوی فوق لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

مرتضی بقالها

استادیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ana Acacia de Sa Pinheiro, Tatiana Siqueira de Lima, Paula ...
M.A. Barakat, M.H.H. Mahmoud, Recovery of platinum from spent catalyst, ...
Ashok A. Mhaske, Purushottam M. Dhadke, Extraction separation studies of ...
D. Jafarifara, T, M.R. Daryanavard b, S. Sheibani, Ultra fast ...
Barr Harbor Dr., Standard Test Method For Platinum in Reforming ...
standard methods for the examination of water and wastewater . ...
Morteza Baghalha, Leaching of an oxide gold ore with ch ...
J. R. Regalbuto, A. Navada, S. Shadid, M. L. Bricker, ...
W. A. Spieker, J. R. Regalbuto, Afu ndamental model of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل درمحلول هیپوکلریت" توسط امیر زنجانی، دانشجوی فوق لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف؛ مرتضی بقالها، استادیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس پتروشیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله Leaching ، پلاتین ، سینتیک ، کاتالیست های مستعمل هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7884 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فلز پلاتین که فلز فعال کاتالیست های ریفرمینگ به شمار می رود دارای اهمیت اقتصادی بالایی می باشد، لذا ضروری است که این فلز پر از ارزش را از کاتالیست های مستعمل جداسازی کرده و دوباره اسفاده کرد. برای این فرایند، روش های مختلفی از جمله استخراج در محیط سیانید، فلورائد، تیزاب پیشنهاد شده است. در این پروژه استخراج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل درمحلول هیپوکلریت با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.